Kicsi Pici Nokica!!
Ne sirj..tudja az a baba hogy vársz rá és jönni fog!! Én hosszú évekig próbáltam bebabásodni a férjemmel 3évet az előző kapcsolatomba meg vagy 2 évet...mire kiderült hogy sikerült a baba 2.beavatkozásra... Én elakartam hagyni a férjemet mert ugy éreztem soha nem adhatom meg neki amit szertnénk....aztán eljött az első inszem és ..nem sikerült megjött
erre a kerifiam anyukája felhiv sirva telefonon hogy átjöhet e sirni mert terhes és nem akarja megtartani a gyereket.... szerinted mit éltem át???? Majd majdnem tulstimuzták egy életre apetefészkem a második inszem elött...megvolt a beavatkozás rá egy 5napra a Zolim unokahuga akinek már szintén van egy 6 éves fia, az orrom alá dugott egy 10hetes uh-képet hogy hát tessék ez van az ő pocakjába..... Fuldokolva sirtam és szivtam az egyik cigit a másik után....Majd brahiból a 13.napon csináltam egy tesztet ugy sem sikerült alapon...és tessék..most az ágyában alszik és unalmában a vállamat veregeti!!Annyira kiszámithatalan lesz...és amikor a legkvébé gondolsz rá na akkor beüt a pocaklakó...bizz benne és jönni fog..hisz tuja hogy szertettel gondolsz rá és vágytok rá mindketten!! Annyira jó lenne ha megszüntethetnénk ezt a babváró topikot és átnevezhetnénk baba a pocakomba tpikká!!!
Vigyázz magadra és mindannyian mert lassan itt a ti időtök is és utána foghatjátok majd a fejeteket hogy de jó volt mikor volt egy kis szabadidőm...most meg a gyereke lenyuzza a lelkemet is....
))))
Imátkoztam értetek a hétvégén...pannussal templomba voltunk...és tessék Ildi már el is kezdte a sort!!!
Na mostmár nem fárasztalak titeket!!
Nokica!
Megkaptam a pü-t!
Ok és a dolog én elintézem ha gondolod vagy is beszerzem amit irtál nagyon szivesen! más nem kell???
Na pusssz este jövök!!!!
Tancy Baby!!!
Holnap mozizol vazzeg!!! Huuuu de jóóó!!!!