Wish,
gratula, ügyes kislány vagy
ne izgulj, elmúlik a fájás, azért fájsz még, mert sok petesejtet szívtak le. Tőlem 5-öt szívtak, és csak picit fájtam utána. Szóval ez csak emiatt van neked. Egyél sok gyümit meg igyál sok gyümilevet, nehogy a párod rádragassza a kórt.
Zsebi,
itt vagyok!!! nem tűntem el. Csak elkezdődött a hűtő és a wc kagyló közötti életem
Azt hittem, ez velem nem fordulhat elő...de igen: ma délelőtt már ölelgettem a fajanszot, ha meg éppen nem, akkor éhes voltam, de persze nem akármire: túrós csuszát ma már 3x ettem, plusz most nyomtam be egy doboz medve sajtot. Vhogy a sós, savanyú, tejes, túrós cuccok mennek csak le. Vicces. Már ha éppen nincs hányingerem, akkor nyomi vagyok.
Jövő kedden megyek UH-ra, nagyon kiváncsi vagyok már
fura, de néha elfelejti az ember, hogy terhes, mert a fenti tüneteken kívül amúgy nincs egyéb jele, mármint pocakilag. Cicifájás persze megvan. Egyszóval jól vagyok, csak néha olyan, mintha nem is én lennék
Ja, meg vasárnap hőemelkedés, fájtak az ízületeim, be is rezeltem rendesen, hogy ekkora pechem nem lehet, de hál' Istennek hétfőre elmúlt. Vigyázzatok magatokra, túl sok most a baci!
Te hogy állsz? Mikor lesz a leszívás??
puszi,
Dzsúd