Panny!
Hajrá-hajrá! nagyon szorítok!!!
Nálunk is jól megy a suli Csabinak, én mondjuk ennyi szakkörre-különórára nem járatom, tudom, hogy ilyenkor úgy tűnik, sokat bírnak, de később kiderül, hogy elaprózódik a tehetség ( hisz nincs elég idő, energia arra, amiben igazán jó a gyerkőc) és később csúnyán megbosszulhatja magát a sok különóra! Persze Te ismered a legjobban a gyerekedet és nyílván, ha látod, hogy sok neki, akkor lépni fogtok. Nem akarok ám bele vau-vau...
Szóval nálunk a hittan (heti 2x) beépítve az órarendbe, mivel református taozatra jár Csabi +hétfőn és pénteken reggeli áhítat a templomban (kb. 2 percre a sulitól), onnan mennek át aztán tanulni.
Népitánc, szintén az órarendben, de csak ennek az osztálynak van, így heti 3x sajnos 5 órát kell kibírniuk a manóknak. Gyűlnek a piros katicák, pontok, mosolygók, már csillag is van, persze matekból ( apja agyát örökölte a gyerkőc, simán szoroz fejben), csak a 4. órától már fárad szegénykém és előbújik a sajtkukac!
De a tanítónőről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, nagyon türelmes, jófej a gyerekekkel, megérti, hogy még kicsik (naná, van óvodapedagógusi végzettsége is).
Lesz még a nagyon jó matekosoknak szakkör, külön is, de itt amúgy is emelt óraszámban tanulják a matekot a srácok, heti 5 órájuk van. Sokan küzdenek is a sok matekkal, Csabi mondjuk ilyen szempontból is jó helyre került, a matek a kedvence.
Yusz!
Jobbulást!
Nálunk csak nátha+köhögés van és csodát tesz mindegyik gyerkőccel a citromfű-csipkebogyó-hársfavirágtea mézzel (már Lehel kivételével, Ő nem hajlandó meginni). Nyomom nekik a C.vitamint ezerrel, azért be vagyok tojva az új influenza miatt. Ahogy ebben az országban mennek a dolgok, az ország 2/3-a átesik majd rajta, mielőtt elkészülne az oltóanyag...
Judy!
Gyors békülést Nektek! és jövő hétvégén hajrá-hajrá!!!
Én ma voltam AFP-n, szerintem megint jó alacsony lesz, mert még nem töltöttem be a 16. hete, meg amúgy is kritikán aluli értékeket produkálok mindig...
És 2 hét múlva jön a 18. heti genetikai uh.!!!
Márti