Sziasztok!
Húúúú, de jó, éledezik a topik!!!
Meli
Nagy-nagy gratula a második babóhoz!!! Hogy vagytok? Deni már biztos nagyon nagy, okos fiúcska. Várja már a tesót?
Málna
Először én is elgondolkoztam, hogy oda menjek-e, de aztán úgy gondoltam, hogy miért is ne! Végülis annak idején szinte minden nap "beszélgettünk"
Örülök, hogy személyesen is találkozhattunk, na és Máté miatt meg különösen örülök, zabálnivaló kiskölyök! Olyan aranyos volt, ahogy visszaszólt, hogy majd holnap is találkozunk
A lovas bemutató (nem a pónis, amit még Ti is megnéztetek) egyébként szuper volt! És nagyon látványos! Jó sokáig ott voltunk, mert a bemutató után még beszélgettünk Gyulával, negyed 2-re értünk haza.
Véletlenül észrevettem nézelődés közben, hogy Nektarinnak is útban van a második baba!
Esztike, ha olvasol, Neked is nagy-nagy gratula!!!
Candi
Veled mi újság?
Olyan jó lenne, ha újra beindulna ez a topik, vagy csak én vágyom rá? Engem annyira érdekel, hogy kivel mi történt, hogyan alakult az életük... Az iwiwen szoktam a képeket nézegetni, ha van időm, minden babó csoda nagy lett és egytől-egyig gyönyörűek!
Én kerek egy éve dolgozok, Dani már túl van egy év ovin, Lilike meg iskolába készül szeptembertől
Nagyon gyorsan telik az idő sajna... Most anyukáméknál nyaralnak már második hete, jól érzik magukat, bár ma egy kicsit elpityeregte magát a nagylány a telefonba. Dani bezzeg... arra sem hajlandó a kis bitang, hogy köszönjön, ha hivják a telefonhoz inkább elszalad
Röviden ennyi rólunk, remélem meghoztam másoknak a kedvét is az iráshoz
Szép -és kevésbé meleg- napokat kivánok mindenkinek!