Dana, köszi az infókat!
Ha megyek a dokihoz, akkor mindenképpen kérek UH-t ha magától nem csinál. És több clostis hónapot nem vállalok be UH nélkül.
Most a feszülés alábbhagyott hálistennek.
Írt egy lány privit nekem és írta, hogy őt sem hívta vissza a doki uh-ra, neki is nagyon fájt és önszorgalomból elment uh-ra, nem lett ciszta és 2 hét múlva pozitív lett a teszt. De jó lenne így járni.
Dana, a PCT teszt után pár hónappal volt spremaviszgálat. Nem lett jó az eredmény. A mennyiség oké volt, de csak nagyon kevés százalékuk mozgott. Elkezdtünk szedni vitaminokat és egy fél év múlva tökéletes volt az eredmény. Azóta nem volt PCT teszt.
Azért ez nagyon durva, hogy nem bírok egy mindenben alapos dokit kifogni.
az első dokim PCT-t csinált, de spermavizsgálat, hormonvizsgálat és HSG nélkül csinált egy inzsemet stimu nélkül.
aztán elmentem a Forgács intézetbe. Ami úgy tűnt, hogy nagyon jó választás volt. Ott csinálták meg a spremavizsgálatot aminek nem lett jó az eredménye és a hormonvizsgálatot, ami akkor állítólag jó volt, de az eredményt nem láttam. Csak azt mondták, hogy oké.
Ott a Forgács tanárúr azt mondta, hogy ez a PCT teszt hülyeség (ne nem ezze a szóval) de hogy felejtsem el. Meg is volt döbbenve, hogy valaki máég csinál ilyet.
Aztán mivel ott mindenre nagyon sokat kellett várni, és nem volt idejük a sok beülti miatt megcsinálni a HSG-t, kerestem másik dokit, akit itt a babaneten ajánlottak. Megcsinálta HSG-t és a sok barnázás miatt azt mondta, hogy csináljunk egy hormonképet is (pláne, hogy a Forgácsban készültet nem tudtam neki megmutatni). Így végre kiedrült az alacsony progi. Felírta a clostyt uh követés nélkül.
Próbálok bízni benne. Remélem nem lesz gond.Most mejd elmondom neki a PCT vizsgálatot. Ami lehet, hogy az akkori spermakép miatt lett szar, de ki tudja.ű
Jezsek, köszi, hogy leírtad Te is. Sokaknak uh követés nélkül írják fel. Biztos nincs rá idejük a ezeknek a dokiknak.
Remélem összejön Neked 2 hónap alatt a bébi.