Sziasztok Lányok,
falom a soraitokat
olyan jó látni, olvasni, hogy ennyire összetart a csapat, ennyire erősek vagytok és újult erővel vágtok bele.
Vikimi,
A 3 nagyon szép szám. Megértem,hogy a 13 elkeserített, ezzel én is így voltam anno, nekem 5 volt, de mindenkinek, aki velem együtt punkciózott, jóval több volt, 18-19 (!!!!!!!). Én is magam alatt voltam, de a dokim azt mondta, hogy inkább kevesebb, de erős, egészséges petécskék legyenek, mint nagyon sok, de közepes vagy gyenge. Meg a sok tüszőtől szenvedtek is azok a nők rendesen. É shát kell az erőnlét utána is nagyon. Szóval, legyél inkább optimista, szép szám nagyon az a 3.
Ma megyünk 1-re uh-ra, már nagyon kiváncsi vagyok
nem akarom elkiabálni, de úgy érzem, csillapodik a rosszullét. Naponta változó, de alapvetően jobb (remélem, 2 nap múlva is ezt mondom
) és megszállt most már a boldogság, amiben nektek is hamarosan részetek lesz!!!
Tralllala,
ne félj az ikrektől. Én titkon szerettem volna már régen ikreket, de persze azért párszor (mióta megtudtam, hogy teljesült az álmom) azért levert már a víz, de már ezen is túljutottam. Fogd fel úgy, hogy rögtön megoldod a testvérke kérdést is, nem kell majd azon paráznod, hogy vajon x év múlva újra végig kell-e csinálnod a lombikot, már egy kisgyerek mellett, aki nem hagy majd nyugton pihenni
És mindenhol sokkal figyelmesebbek Veled, ha kiderül, hogy ikreket vársz - ezt élvezem
hadd kényeztessenek csak
) persze jobban kell majd magadra vigyázni, de sztem egy lombikos mama úgyis jobban vigyáz magára, mert nagy csodaként értékeli a terhességet.
Meg beszéltem már ikres mamákkal, netezgettem is ikresekkel és tény, hogy az eleje elég nehéz, de dupla boldogság, nagyon sok örömöt adnak.
A hármas ikrektől már én is paráztam volna, mert féltem volna, hogy nem tudom kihordani őket, szóval nem is a felneveléstől féltem volna, mert más is megoldotta vhogy.
Szóval ELÕRE AZ IKREKÉRT!!!!
Aztán majd jól összejárunk klub formátumban
uh. után jelentkezem
pussz,
Dzsúd