Sziasztok!
Monyo, sajnálom!:(
Jezsek, én is beképzeltem sokszor a tüneteket. Aztán ahogy telt az idő, már egyik hónapban sincs hányingerem, nem vagyok kívánós, stb.... ez csak annyit jelent, hogy már nem görcsölök annyira rá a témára. Vagy inkább, hogy már nem tudok benne hinni, hogy nekünk is sikerülhet.
De azért sokszor bizakodok.
Vivike, nálunk már volt 2* apavizsgálat, nálam hormon és átjárhatósági.
Mivel a hormonom nem lett túl rózsás, ezért szedem a clostit és most pénteken megyek újabb laborvizsgálatra, hogy kiderüljön helyretette e a closty.
Először én is egy fél év múlva mentem el dokihoz. Ő csinált nekem PCT tesztet, és csak 1-2 élettelen kisfickót talált a méhnyaknál a nyákban.
ekkor nagyon elkeseredtem és nem akartam hinni a fülemnek: azt mondta, hogy nem hiszi, hogy spontán lesz bébi.
Első elkeeredés utáneltelt egy pár hónap mire meddőségibe mentem.
Ott kiröhögtek a vizsgálat miatt.
Azt mondták, hogy ez annyira elavult vizsgálat, hogy nem is értik, miért csinálják még egyes orvososok. Azt mondták, hogy számtalan oka lehet, hogy éppen akkor pont ott nem találtak kisfickókat.
Úgyhogy egy kicsit megnyugodtam és kezdődtek a vizsgálatok. Azóta eljöttem abból a meddőségiből és egy másik dokihoz járok magánrendelőbe, aki egyébként a SOTEII-n dolgozik.
Neki nem is mondtam még ezt a PCT tesztet, mert ki is ment a fejemből. De most megmondom neki, ha megyek jövő héten, mert kezdem azt hinni, hogy talán mégis ellenanyagot termelek, vagy olyan sűrű a nyákom, hogy nem jutnak fel a spermák. majd meglátjuk, hogy ő híve e ennek a vizsgálatnak.
Dana, én is sok gyereket szerettem volna mindig. Szerintem olyan harmónikus és szép az a család, ahol sok gyerek van. Oda mindig öröm menni.
De mostmár kettővel is nagyon boldog lennék, csak jönne már az első.
Sok síráson, kiboruláson vagyok már túl. De ezek régen voltak. Már egy jó ideje tesztet sem csinálok fölöslegesen és ki sem borulok, ha megjön. Elfogadtam azt, hogy nekünk ennyit kell küzdenünk és várnunk. Egyszer úgyis lesz babánk!