Sziasztok!
Na, én is felírattam a Gynevacot a házidokimmal, mindjárt a férjemnek is. A pláne az, hogy még sose hallott róla, én mondtam el neki, mire is jó. Fél órát keresgélt valami könyvben, de nem találta, erre felhívta a gyogyitárat, hogy van-e nekik és hogy felírhatja-e. Kész röhej, de legalább megvan. Most nem tudom, mikor adassuk be. Várjuk ki a fagyibabák beültetését vagy menjen párhuzamosan? Ti hogy csináltátok?
Azért írom a fagyibabákat, mert ma még erősebben vérzek. Gondolom a szín csak a sok bogyótól más
Voltam cukorterheléses vérvételen, teljes vérképen és inzulin mérésen. Külön kellett csinálni, mert össze-vissza beutalóval tudták csak elintézni. Azt hittem, egy rosz filmben vagyok... A belgyógyászaton az eredmények kiértékelésére időpontot akartak adni decemberre. Na, erre már tényleg elröhögtem magam. Persze kínomban. Úgyhogy elő kellett adnom, hogy jó egy hét múlva beültire mennék és igen fontos lenne az eredményeket tudni. Anyu azt mondta, menjek magán, ott ha pénzért is, de legalább előbb sorra kerülök. Remélem igaza van...
Jitter,
nálunk azért nem kell várni, mert van fagyibabánk. Egyébként azt mondta a doki, hogy két stimu között kell három hónap, mire a női szervezet kiheveri ezt a lórugásnyi hormont.
Hajnóca,
miért kell fogigátlót szedni? Nekem nem kellett a stimu előtt
A Gynevacot urológus is feírhatja, ha ez nálad egyszerűbb?!
Jó nyaralást így előre is, kívánom neked, hogy olyan legye, amilyennek szeretnéd
Gigi,
próbálok nem elkeseredni. Csak még nem megy, biztosan jobb lesz néhány nap múlva... Lehet, hogy tőlem olvastad régebben a mensi dolgot. Az első terhességem alatt három hónapig megjött. De ez most egész más... Sajnos.
Wish,
azért köszi. Ez tiszta olyan, mint a hullámvasút. Egyszer örülsz és bizakodsz, egyszer úgy érzed, mindennek vége. És te ezt már nem egyszer végig csináltad. Úgy örülök, hogy neked és Zsebinek most sikerült - próbálok mindig a sikeres lombikos kismamákra gondolni és arra, hogy valamikor én is egy leszek közülük
Csajok,
hallottatok már olyanról, hogy kétszer szívtak le valakinek egy stimu után petesejteket? Lehet, hogy hülyeséget kérdezek
De a doki az uh-n azt mondta, rengeteg érett tüsző csücsül a petefészkeimben, mert az még látszólag dolgozik ezerrel.