Mikor utoljara irtam valamelyik hetfon ra szerdan bevereztem...csutortok reggl dokihoz mentunk es kicsit osszekutyulodtak a dolgok...azt mondta a baba kicsit levalt onnan ahol megtapadt es azert verzek...a masik topikban megirtam de tobbre erom nem volt
utana nem is jotttem ra egy hetre kellett mennem azaz tegnap.szet izgultam az agyamat.
Vasarnap megint elkezdtem barnazni es szerdan meg verezni
Tegnap mentem dokihoz holt nagy para.Teruo-nak mondtam varjon kint dokival meg megbeszeltem ugy,mint multkor,hogy nezzuk elobb meg mi es ha van johir akkor behivjuk es o is megnezheti de ha nincs akkor nem akarom,hogy bejojjon
Bekukkantott uhuval es ott volt
Petezsak meg valami urmano fajta
aztan tovabb nez azt mondja itt van a masik
mondom milyen masik
es akkor mondja ahaa itt van a baj...a masik baba verzik es az folyik vegig latni a mehben...(azaz a baba 1nek semmi baja!!!) es volt szivhaaaaaang
na mndom hivjuk be gyorsan apacskat.Otthon nem keszitettem fel mit fog latni mert mivan ha mondom nem lesz semmi...igy eloszor csak nezett butan...hogy mi az a nagy kerek ott a petezsakban?
meg hol van a szivveres...de doki rendes volt es kinagyitotta rakeresett vartunk es egy kis ponton csak ugy fel-le ugrant valami na az volt a szivveres
es latta o is....mutatta neki baba2-ot is.
Annyira nem ngyon nezett arra ra nem is ertem miert
Lehet ugy gondolja ne eljem bele magam mert verzek es majd ha megmarad akkor jobban rafigyel
nem tudom es nem ertem a dokit pedig abban is volt valami
Megmerte es azt mondta 6+3 vgyok na itt jott a para meg a multheten meg 6hetesnek mert most kene 7hetesnek lennem
elment hozta a kis porgos valamilyet es azt mondja a mai meres az igazi...hat basszus kicsit azert ideges lettem a dokira.
Multhet ota aggodom mert nem lattam semmit a petezsakban 6hetesnek mondott es ahoz kepest nem volt semmi erre most kiderul,hogy 5+3voltam csak. Azt mondta a baba ahol megtapadt ugye levalt kicsit onnan verzek...kerdeztem hogy egy van csak?Azt mondta egyenlore igen de korul se nezett...erre most kiderul van meg egy es onnan jon a verzes nem is emettol....1hetig tok feleslegesen izgultam
es a napokkal is jol osszekavart
Tudom ezt mostmar lenyegtelen csak gondoltam leirom ha mar eddig nem jotem.Arra mar kisem terek,hogy az otthoni dokim mondta vetessem le a TSH-t mert terhessegnel felugorhat es az is vetelest okozhat ha nem vesszuk eszre...wazze mar reg lekelett volna vegye ez a doki.
eeeees multkor olyan vitamint ahott amiben van halolaj direkt szoltam neki,hogy en allergias vgyok a halra azt mondta nem lesz semmi bajom erre mindenhol azt olvasom halolajat tartalmazo vitaminokat hallaergiasok nem szedhetnek es az otthoni dokim is azt mondta inkabb nem kiserletezne vele.Meg van az otthonibol az utanpotlas meg mar uton van.
Jaaah es az otthoni dokim nana miota kiderult hogy sikerult a dolog szabin volt es ultranehez volt elerni...itt idegeskedtem mert nem tudtam vele beszelni pedig o ngyon megtudott volna nyugtatni es mennyivel alaposabb is lett volna.Ugyhogy most vegre megnyugodtam ho vegere azert meg visszahivott magahoz 30-an megyek
nem egyszeru itt az egeszsegugy...otthon se de en most inkabb otthon lennek
u.i.:verzes tegnap ota nincs
en meg drukkolok baba 2-nek
bar ennek az egynek is ngyon ngyon orulok
Kis*
Mar azt is tudjatok,hogy az egyik fiu a masik lany?
Levgyok maradva
nagy gratula nektek
Es lassan felidos vgy
2kilo
ezt majd leyszi mond meg hogy csinaltad
Hanna
En is igy ereztem az elejetol fogva...es veglis beigazolodott csak ugy nez ki egy marad meg
Rana
Hat nekem ugy volt amennyi jon annyi...konkretan ikerket szeretnenek sokan...de egyek is ngyon boldog leszek
Majd lesz meg utana 2
A babakok gyonyorusegesek
koszonjuk a kepeket
kedvencem a zebras
Hajnoca
Igen digitalisan olyan is van amin yes vgy no felirat jon ki.tudod apacskanak amit meglepibe becsomagoltam az ilyen kiiros volt mert o nem hiszem,hogy ert a csikokhoz
bar azt mondta ha latja a hasznalati utasitast azert csakrajott volna
Naplot fogom irni mar tenyleg annyian mondjak
csak elobb megvartam,hogy minden rendben legyen
Alle
Hat tudom mirol beszelsz...de most legalabb jo helyre kerult e a baba sokszor olyanokhoz megy ahol nem is szeretnek...ti is jotok a sorban hisz mar egyre kevesebben vannak a varakozok
Dete
Megjott mar?Clostit szeded?