Mzsani,
nekem van donorspermás ismerősöm, inszemmel lett terhes - igaz Németországban. A mintaadókat igen is kivizsgálják, talán alaposabban is, mint minket lombik előtt! Az intézetek szerint mindegyik "kiváló" anyag, ahol öröklődő betegséget találnak, ott biztos nem lehet szó adományozásról. Tudni lehet a biológiai apa pontos "méreteit" - na, itt nem kell kell mindjárt rosszra gondolni
- külső és belső tulajdonságait, végzettségét, hobbijait stb. Az ismerősömnek úgy ajánlottak jelöltet, az apával való legnagyobb hasonlóságot szem előtt tartva. Később, ha szeretnének tesót, van rá lehetőség, hogy ugyanattól a donortól kérjenek be mintát - feltéve, hogy még vállal. Ilyenkor még az sem baj, ha már elvileg nem adhat többször (azt hiszem, egy donor egyébként 4 mintát adhat le összesen).
Genetikai vizsgálatot csinálnak Pesten (ha jól tudom, a János kórházban - de ez nem biztos?!) már az osztódott petesejteknél is. Gondolom, csak indokolt esetben...
Dezsina,
a fagyis beültink sem sikerült. Nagyon féltem attól, hogy hülyét kapok a következő lombikig tartó "semmittevéstől", de egyáltalán nem vagyok letörve. Ez persze jó, nem panaszkodom
Apával turbékolunk, mint a galambok
Annyira hiányzott mindkettőnknek, a lombik óta (május) semmi sem volt már normális köztünk.
Most spontán próbálkozunk. Beállítják az inzulinom, mert elég magas volt, addig nem is kezdenénk újabb projektet. Hátha már nem is lesz rá szükség
Csütörtökön tesztelsz? Az a 14. nap? Csak ne dolgozz túl sokat
Mukucs,
ne add fel, még tényleg lehet pozitív is a kimenet...
Két nap múlva meg kapsz egy jó nagy zebrát!
Backa,
mi van? Megkukultál?
Szépen megírtad a regényt, aztán döglés ezerrel, mi?
Nagyon nagy drukk nektek! Minden rendben lesz, meglátod...
Julika,
továbbra is ilyen pozitívan. Apa meg oktassa csak a babákat, nem lehet elég korán kezdeni
Ha te csinálnád, azt mondanám, munkahelyi ártalom, de így minden rendben van
(Ha csak nem ő is ped.)