Csiga! Isten hozott nálunk
A helyzetem hasonló a Tiédhez, de nem bizti hogy az segít, ha én a pécsi viszonylatot írom le.
Amnnyire tudom a Kaálikban az inszem is legalább annyiba kerül, mint a lombik, mert ott nincs rajta támogatás.
Az inszemmel a sikertelen lombik után nem kell megvárni a 3-4 hónapot. Előfeltétele az átjárhatósági vizsgálat.
Általában Clostilbegit tablettát kell szedni és estleg, ha szükség van szoktak adni 1-2 ampulla Merionalt. Az Ovitrellre is ugyanúgy szükség van.
Szóval én most pécsi árakat írok Neked, de itt az inszem árban kb egy harmada a lombik stimujának. Nekem a lombik stimu több mint 150 ezerbe került, az inszem ki fog jönni kb 30-50 ezerből. Ja és itt Pécsett a donorért sem kell fizetni, mert van a Klinikának saját spermabankja.
Mi is az első lombikunkon vagyunk túl, nekünk 11 petesejtből kettő termékenyült meg, de csak egy osztódott és sajna az sem maradt velünk.
Még egy dolog, ha nem volt beültetésetek, akkor ez most nem is minősült lombiknak. Vagyis az 5 tb támogatott lehetőségetek megvan ugyanúgy.
Én is hajlok a következő alkalommal az inszemre, bár megmondom őszintén, nem tudom mit gondoljak, mert nekem 5 petesejtet most is donorral injekcióztak be ICSI-vel és egy sem termékenyült meg a donorosok közül
Persze ez nem jelent semmit, neked sikerülni fog!
Bocsi, hogy kicsit hosszú lettem
Pécs - Dr. Mánfai
1. lombik 2008. szeptember nem sikerült
2. (sikeres) lombik: 2009. január