Sziasztok
Princess
bocs hogy csak most írok, olvastam amit írtál, és írni is akartam, de az elmúlt napokban agyilag teljesen mélyponton voltam.
ezek a férfiak
én megmondtam volna neki hogy OK - cseréljünk
nekem ilyenkor apjuk mindig azt mondja, hogy ő ezt nem tudná csinálni, hogy egész nap a gyerekekkel legyen (igaz mostanában elég sokszor rájuk zárom a nagyszoba ajtót, mikor főzök, de ő ilyenkor gépezik, és Ákos van hogy 5-10 percenként is ki jön, és persze utána Áronka)
belső varratok: ???? - én nem éreztem külön, hogy kívűl vagy belül fáj, nekem fájt Ákosnál az első 5 napban, de annyira, hogy reggel felkeltem az ágyból, és csak este feküdtem vissza, Áronkánál már csak 4 napig volt rettenet, de emlékszem: még Áronkával a klinikán voltunk és jött apjuk, kimentem hozzá és leültem (alacsonyan volt az ülőfelület) jóformán úgy kellett, hogy felkaparjon, annyira nem bírtam felállni, de ha már áltam, vagy normál széken ültem akkor már OK volt, de nekem mint már írtam tényleg csak az első 5 illetve 4 nap volt rettenet, mikor már itthon voltunk elég türhető volt, vagyis sokkal de sokkal jobb volt, de azért a gyorsaságom járásban eléggé lelassult egy jó ideig, önmagamhoz képest, csiga lassú lettem, és enyhén görnyedt is a hasam miatt.
méh összehúzódás: nekünk a klinikán minden nap adtak méh összehúzó injekciót, + itthon kellett szedni még 6 hétig (már nem tudom a nevét) méhösszehúzó bogyót
drukkolok nagyon, hogy mihamarabb jól legyél!!!!!!!!!!
Nyulasz
munka - miért sajnos, hogy nem dolgozól?
most alud aludjátok ki és pihenjétek ki magatokat, mert a bébik érkezése után pár évig ezekre nem lesz lehetőségetek
és mit szóltak a nagy hírhez a nagyszülők-rokonok- dokid??????
nálunk Ákos péntek óta lázas volt, már kipróbáltam vagy 4-5 féle lázcsillapítót is, mire az utolsó JÓ lett - Panadol.
Nála most jött ki a 3 napos láz (Áronkánál ősszel volt), csak láz és semmi más, nem köhög semmi, de semmi más. És úgy látszik, hogy már vége is van, mert délután óta nem volt lázas és most estére már kiütéses is lett, mint Áronka is és remélhetőleg hogy ez is elmúlik holnap. Úgyhogy most már e téren remélem minden OK!
Kata
Nagy Nagy Gratula
Sziasztok
erika