Na végre, tisztességes mennyiség
!
Jelmez: áááá,de hogy,tegnap anyumék voltak köszönteni (elmaradt névnap a hányás-fosás miatt
), gyerekeket le sem lehetett lőni, utána meg már fürdés, vacsi, játék, alvás
.Oszt ugye este varrni már ciki
. (amúgy borzasztó, hogy gyorsan mennek a napok, na meg mire hazaérünk, már félig este van
.....)
Én is voltam mindenféle, mindig anyum csinálta a kjelmezeket, de csak általánosban, mert valahogy középiskolában már nem volt divat.Amire emlékszem, hogy voltam néger lány, meg ördög
.MÁsra nem
.
De látom,Te azért rendesen nyomtad
!
A velencei karnevál biztosan nagy élmény, egyébként Németországban is vannak nagy karneválok ilyenkor
.
Szl lányra gyúrtok
.Mi is bepróbálkoztunk, sikerült is
!De akkor sem lettem volna csalódott, ha fiú lesz,pedig nekem azt mondták,hogy tipikusan fiús anyuka vagyok.Na ja,ha fiam volt csak eddig
!Huh,de utáltam
... mondtam is,már csak azért is lányt szülök, vazze
!Összejött
!
Anyum szt én is így készültem, szl van ebben valami
!
Hőmérőztél egyébként ? Már hogy peteérést belőni,meg ilyenek...
Betegség: szl hat a csodagyógyszer
.Nekünk eddig mindig bejöttek a homeos és természetes cuccok, néha kell csak antibogyó,amikor későn kapom el,vagy olyan hirtelen jön a betegség, hogy már nincs idő kikúrálni.Így a dokinéni is alig lát minket, mindig meg is jegyzi,amikor oltásra vagy státuszvizsgálatra megyünk
!
Igaz, amúgy sem vagyok egy orvoshoz rohangálós fajta
....
Tételek: én is így vagyok,mi ugyan kb 30-an osztottuk fel,így egy emberre 2 tétel jutott,de én ki fogom dolgozni magamnak az összeset,mert nem bízok a többségben
...ez ciki,de ha ehhez is úgy állnak hozzá,mint a vizsgákhoz,akkor nagy reményeim nincsenek.Így meg legalább ezzel is tanulom
.
Elkezdtem az egyiket, még csak az első pici résznél tartok,de már így is két oldal
.... Nem tudom,mi lesz belőle a végére
...
Vasalás detto, nekem is kéne,mert a múltkor nem sokat sikerült,de nem vesz rá a lélek
.... Pedig közben mosni is kell,amióta itthon van a Zuram, sokkal több ruha van a szennyesben.Vagy csak a nagy méret miatt van?
Szegényem elment edzeni tegnapelőtt,még tegnap is fájt mindene
.Hiába ,nem szokta a cigány a szántást,de legalább rávette magát végre
.
Na most Te olvashatsz
!
Pussztantás!
Ja,és töltsed csak fel a kúszást,hadd nézzem
.
Majd én is feltöltöm,Bulcsú hogy énekel a fürdőben
!