Új privát üzeneted érkezett!

Várom azok jelentkezését, akik kisfiú babát szeretnének......akár első babaként, vagy már tesóként kislányuk/kisfiúk mellé.

Mi 20 hónapos kislányunknak szeretnénk egy kisfiú tesót. Minden praktika, a "cél elérésében" bevetett dolog érdekel. LH teszt, PG53, hüvely öblítés, Jónás módszer, Hold állás, kínai fogantatási naptár
Ki mire esküszik? Mivel próbálkoztok? Esetleg van olyan akinek így sikerült a Kistököst összehozni?

Gyertek és írjátok meg történeteiteket, legyen az veletek történt, vagy ismerőseitekkel/barátaitokkal.
Bevált praktikákat is szívesen olvasunk
 
 


Sziasztok!

Lányok, gyertek és osszátok meg tapasztalataitokat!
 
 


Nálunk ismét elérkezett az ovus időszak.....Kacsintás
Már javában LH tesztelek és hőmérőzök. (ebben a hónapban használom előszörNyelvöltés)
Aki jártas a hőmérőzésben, legyen szíves írjon nekem róla. Mire kell figyelni, bármit,
ami hasznos lehet.

Köszönöm!

Szép estét Mindenkinek! Csók
 
 

 
 

Most használom az LH tesztet, ébredési hőt mérek és nézem a Ciklus.hu alapján is a számított ovulációt. Remélem ezek segítségével csak sikerül valahogy "pontosan" bemérnem az ovulációt.
Hisz nekem/nekünk az ovuláció és az utána következő nap(ok) a fontos(ak).

Ovu után 2 nappal sikerült valakinek a baba?
Múlt hónapban a 2. napot csíptük el és nem sikerült. Határozatlan
Az ovu utáni 1.napra hajtok/hajtunk. Reméljük az biztosabb lesz.Kacsintás

 
 


Sziasztok Lányok!

Ezt most találtam:

"A gyermek neme
Ez a gyermekre vonatkozó elvárások egyik kitüntetett területe. A legtöbb szülõben él a vágy bizonyos nemû gyermek iránt. Hogy miért? Részben a család és a környezet értékei azok, amelyek ezt befolyásolják, másrészt pedig a szülõk egyéni fejlõdése.

Még ma is sok helyen él az a hit, hogy a fiúk értékesebbek, mint a lányok, ezért elsõszülöttnek mindenképpen fiút várnak. Ennek hosszú történelmi tradíciói vannak, amelyek országonként különböznek. A trón örököse sok helyen csak férfi lehetett.

Más esetben attól értékesebb az egyik nem, hogy abból kevesebb van a családban. Ha tetszik, ha nem, "értékünket" a családban sok esetben befolyásolja a nemünk.

Másik eset az, amikor a szülõ feltétlenül a sajátjával azonos nemû gyereket szeretne, hogy beteljesítse általa saját vágyait.

Nem arról van szó, hogy nem gondozzuk azt a gyermeket, aki nem olyan nemûnek született, mint amilyennek várták. Természetesen a szülõk ilyenkor is gondozzák és szeretgetik gyermeküket. Ugyanakkor rejtett és kevésbé rejtett csatornákon átmehet egy üzenet, amely azt mondja: "nem vagy jó, úgy ahogy vagy, másnak kellene lenned." Ezekben az esetekben gyakran elõfordul,hogy a felnövekvõ gyermeknek gondjai lesznek a nemének megfelelõ szerep betöltésével."

(Váry Annamária)

Nagyon tanulságos kis írás.
Minap beszélgettünk Férjjel a Kistesóról......majd a beszélgetés végén megjegyezte, hogy teljesen mindegy neki, nagyon fog örülni még egy kicsi lánynak is.
Természetesen én is örülni fogok, bármilyen nemű is legyen. A lényeg, hogy egészséges legyen! Ugyanúgy fogjuk szeretni, mint a Tesóját. Férjnek a Lányunk a szerelme (ezt állandóan mondja is Neki), egyszerűen nem tud vele betelni. Nagyon-nagyon jó érzés látni őket, ahogy szeretik egymást.  Apa-Lánya szerelem, mondhatom.
Bevallom, mikor említette Férj, hogy mindegy neki a második baba neme, kicsit meglepdőtem. Azt hittem, hogy kisfiút szeretne. Azóta úgy érzem, hogy csak én foglalkozom ennyire ezzel a fiú-lány nem témával. (A mi családunkban nincsenek még fiúk, csak lányok - lehet emiatt is vágyom egy kisfiúra)
Ettől függetlenül megpróbáljuk elcsípni az ovulációt és az azt követő napot/napokat, aztán vagy bejön a kisfiú vagy nem. Végül is mindegy, csak legyen még egy bébink, egy kistesó.
Beszélhetünk itt bármit, a neme akkor is csak másodlagos lesz...........az első, a legfontosabb, hogy egészséges legyen, és hogy legyen!


Szép estét mindenkinek!

 
 


A mai LH tesztem eléggé meglepett Meglepett, ugyanis erős dupla csíkos lett. Hogy miért? Nem tudom....Sírós
Vagy nem akkor lesz ovum amikor a naptár lőtte be (később lenne), vagy nem tartottam be minden szabályt. Kicsit furcsa, mert egyéb tünetem nem volt. A hasfeszülés és hasszúrkálás sem jelentkezett (még). Na mindegy, majd holnap kiderül. Mindenesetre holnap délután is tesztelek egyet és estére is.

Lehetne ez a csoport kicsit aktívabb Lányok, ha mondjuk olvasáskor írnátok is néhány sort. NyelvöltésKacsintás

Jó éjszakát!
 
 


Sziasztok!

Mint utólag kiderült, a Szept.5-i ovutesztem igenis működött és helyesen! Akkor volt erős dupla csíkos. Másnap már halványodott és utána is. Tehát a Ciklus.hu tévedett. (későbbre tette az ovumat, vagy csak most előbb volt valami miatt)
Bevetettem még a hőmérőzést is és 5-én valóban lecsökkent a hőm, majd utána szépen emelkedett.
Tehát 6-a körül lehetett ovulációm. 7-én együtt is voltunk Apával, reméljük sikerült összehoznunk a Kistesót!
Néztem még a nyákot, méhszáj állapotát vizsgáltam, LH teszteltem, hőmérőztem, alkalmaztam a Czeizel-féle lúgosítást és még megnéztem a Holdállást is. Utóbbiban igaz nem igazán hiszek. Elvileg minden együtt volt, persze csak ha nem késtük le ismét az ovut. Nevetés
Mindenesetre mostmár kezdek ráérezni a hőmérőzés működésére is és ha most mégsem sikerülne akkor a következő hónapban még biztosabban tudom használni mindezeket.
Most csak türelmesen várok, aztán ha Isten is úgy akarja akkor hamarosan 1-el többen leszünk. Csók

Szép napot és kellemes hétvégét Mindenkinek!
 
 


Sziasztok. Örömmel csatlakozom Hozzátok. Én is a hónapban tervezem a babát - és nagyon szeretnék kisfiút. Én a jó öreg Czeizel prof tanácsait követve az ovuláció napján (tegnap este - ma este) tervezem a bummot. Mostanában sok húst ettem és a férjem hajlandó egy csésze kávét is meginni.  Ezen praktikákat tartom be - illetve még egyet: hogy növeljük a srácok (y) esélyét, gyertyában is megpróbálok maradni  Több fiús anyukának így lett meg a gyermek. 
Vannak már vkinek eredmények? 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?