Rabbe1: Na, akkor az első "közös élményünk" megvan: a Femibion!
Nekem sincs vele semmi bajom, remélem tényleg jó hatással van a kisbaba feljődésére!!! Örülök, hogy Neked sincsenek olyan panaszaid, mint az előzővel voltak! Csak továbbra is vigyázz magatokra!
Rakhatnál fel egy képet a gyönyörű szép nagyfiadról!
Kévi77: Te is megmutathatnád Luca-babát nekünk! Én kiváncsi vagyok rá. Elég picinek született és most sem túl nagy - egyik ismerősünk kislánya 8 hónaposan volt 8 kg... Azért az meg a másik véglet! Gondolom a szülésnél jól jött, hogy csak 2,9 kg volt, nem? Könnyen ment?
Betti: sajnálom, hogy nem sikerült a baba! De én is azt mondom, amit Anettoo, hogy minden úgy történik, ahogy lennie kell - a babának ezek szerint nem most van itt az ideje. Ne keseredj el, próbálkozzatok tovább, legközelebb hátha sikerül. Akkor csak egy hónapos elcsúszásban leszel!
Anettoo: mindenkinek jól jönnek a tapasztaltabb anyukák - ilyen szempontból én vagyok itt a "legkisebb": első babám és első terhességem ez. Szóval mindenkitől csak tanulni tudok - előre is köszi mindenkinek a hasznos infókat!
Értettem, amit az eséllyel és megérzéssel kapcsolatban írtál - van benne valami!
Szóval Ti három babát terveztek! Ezek szerint nagyon bejött az első! Mi sem állunk meg majd egynél, de még nem tudjuk, mennyi lesz - majd meglátjuk az elsőt, aztán úgy már könnyebb lesz dönteni is. Meg hát az életünk alakulásától is függ, milyen körülményeink lesznek...
Az otthonszüléssel kapcsolatban teljesen egyetértek veled. Érdekes, hogy a doki szerint sima ügy volt a szülésed, Neked mégsem tűnt annak. Bár gondolom egy nőnek élete első szülése sosem lehet sima ügy... Max. később viszatekintve rá, ha több szülésen is túlvan és össze tudja már hasonlítani őket.
Küldöm a privit.
Szia Bringóó, üdv nálunk! Drukkolok a hétfői teszthez. Előfordulhat az is, hogy csak a gyógyszer abbahagyása miatt borult fel a ritmusod, majd kiderül.
(Nekem anno a dokim 3 hónap szünetet ajánlott az abbahagyás és a teherbe esés között, hogy legyen ideje kitisztulni a szervezetemnek. Jóval több lett, mert kiderült, hogy PCOS-em van...)
Hello Kitty86! Gratula a teszthez, ügyesek vagytok!
Vannak már jelek is (pl. rosszullét, derékfájás, mellfeszülés), vagy csak a tesztből tudod?