Sziasztok!
Nálunk nem volt túl jó éjszakánk.Balu tegnap csak 40 percet aludt napközben,így már fél 8kor elaludt.Felkelt negyed 9kor de én győztem és sikerült visszaaltatnom.Én fél 11kor aludtam el.Fél 1ig kelt 4szer a csöppöm,hol cumi,hol elfordult és nem tetszett neki.Aztán fél 1kor megetettem,és kelt utána 4kor,5kor,6kor,majd végül fél 8kor.Persze reggel nem kellett neki a tápi,így 3/4 11kor evett először 2 bébipudingot aztán bedobta a szunyát 11kor,és aludt egy órát.Aztán délután is szunyált egyet 4-5ig.Megvolt a pancsi is,Aztán nagy sírás,amit nem értettem,és most nagy nehezen elaludt a vállamon,úgy hogy átkarolt.De nem értem hogy alig bírta az előző alváshoz képest a 3 órát
Na mindegym,örök rejtély.
Hibernia:csatlakozom a klubba.Lassan már én is összeteszem a kezem amikor csak 3-4szer kel,és csak cumi miatt.Mondjuk nálunk legalább nincs ilyen hosszú ébrenlét,mint nálatok
Nem lehet egyszerű
Huuhhh,leállt a posta,én meg elsőbbségivel adtam fel neked a csomagot,ilyenkor azt azért kiviszik?
Balu már teljesen jól van,mintha semi baja nem lett volna,úgy tűnik még idejében elkaptuk a dolgot.
Látam a videót,nálunk dettó így dörgölőzik Balu
Ez is valami gyerekszokás?
Mandarint én vagy kifacsartam és csak a levét adtam oda,vagy leszedegettem az összes fehér cuccot róla és összeturmixoltam,de ha nagyon biztos akarsz lenni akkor a hártyáját is le lehet szedni.
Huhh,ennyi mindent sütöttél?Büszke is lehetsz
Tényleg gáz ha így sír idegen láttán?Akkor Balu is gáz
Ha idegent lát elkezd görbíteni és csak jó néhány perc után oldódik fel.Nem hinném hogy ez gáz lenne.
Lehet hogy a játszóházasdi jó ötlet.Állítólag ha kicsi korban hozzászokik hogy többen játszanak,akkor kevésbé lesz irigy,és akaratos,megszokja hogy meg kell osztozkodni meg ilyenek.Na most hogy ebből mi igaz azt nem tudom,csak olvastam valahol
Na meg ha hirtelen durván erőszakosan nyúlnak a gyerekhez akkor persze hogy a frász fogja kitöürni,kiszolgáltatottnak érzi magát,még szép hogy nemtetszését fogja kifejezni.Fura egy védőnőd van.
Szép méretei vannak Pepkének
Én anyummal vagyok így,hogy csak elmondja a tapasztalatait,de én ezt rögtön sesztetésnek veszem,de nem tudom miért
Pedig biztos nem annak szánja.
Furcsállta a 2 évet?
Én mind a 3 évet szándékozom,aztán majd meglátjuk anyagilag hogy engedhetjük majd meg.
Én dettó ezért vagyok kicsit mérges a helyzetre,mert azt hittem hogy megmarad a jó alvókája Balunak.Mármint az ébredésmentes alvókája
Homeós cuccot fogzás miatti nyugtalan alvásra nekem a Camomilla vulgarist javasolta a védőnő.Állítólag nagyon jó.Mi még nem próbáltuk de lehet megpróbálom én is,hátha.
Zsu:gratu a fodrászhoz
Nekem is kellene már megint.Kezd szénaboglya lenni a hajam helyén
Tényleg fura anyósod,mintha az apja nem lenne képes vigyázni a saját fiára!? Kicsit tényleg a föld közepének gondolja magát a leírásod alapján,de gondolom ez az életben még durvább.
Gabesznak is szép méretei vannak
Ugyan már ne kérj bocsánatot,nyugodtan írd le,nem untatsz se nem idegesítessz vele senkit
Vagyis legalábbis engem nem .Ez is hozzátartozik a mindennapjainkhoz és hát azért is vagyunk itt,hogy ilyesmiknél is emghallgassuk egymást stb.De azt hiszem ezt már írtam párszor
Zsu,nem lehet hogy egy kicsit túlaggódod ezt a dolgot?Mármint biztos hogy téged fog a kisfiad a világon a legjobban szeretni!!!!!Te adtál neki életet,enni,te játszottál vele,soha senkihez nem kötődik úgy egy gyerek mint az anyukájához,és főleg amennyit foglalkozol vele!!!Ne stresszeld ilyeneken magad, a lehető elgjobb anyuka vagy és minden tőled telhetőt megteszel a kis Tökiért
Szerintem össze kellene ülnötök és a békés együttélés érdekében szemtől szembe elmondani a dolgokat és megmondani neki hogy nem az elsírással kell megoldani a dolgot,hanem a megbeszéléssel és egymás tolerálásával.És jelen helyzetben neki kell alkalmazkodnia az adott helyzethez!Jó tudom hogy könnyű mondani,csak segíteni akarok,nem tudom milyen a konkrét helyzet,megpróbálok nem okoskodni
Azáért kitartást és remélem megtaláljátok a közös pontot, a kompromisszumot
Nekem is melózik párom,de a 24.-ét kiharcoltam
)
Orsi:jaaa,értem,csak én azt hittem hogy "magyar" szokás szerint fogjátok a fát diszíteni.Lehet hogy átsiklottam volna amikor írtad hogy hogy fogtok karácsonyozni?Vagy csak szita az agyam
Mondjuk Balu nem volt beteg,és minden mérésnél hízik valamennyit.Heti átlag 50-60 grammot.De tényleg rengeteget mozog,nem is csoda hogy nem hízik.De már próbálom ezen nem idegesíteni amgam.
Huuu,és az orvos mikor felírta ezt a gyógyszert ezt nem mondta?És egyébként elmúlik ha abbahagyjátok a gyógyszert?
Én most alakítok Balunál ki egy rendszert,mert kezd elég kautikussá vállni az alvási szokásai.Néha fent csicsereg éjfélig,és alszik reggel 10ig,de így kimarad a délelőtti alvás,sőt még a délutáni is elcsúszik,és persze hogy nem álmos még 8kor.Most azzal próbálkozom,hogy reggel fél 8kor ébresztő van,így belefér még egy délelőtti alvás is.Remélem be fog vállni,mert ez így nem mehet tovább.Viszont sokszor elalszik 2 perc alatt,3szor eléneklem a az egy kis malacot és leteszem és alszik is.legalább ezzel nem kell küzdeni.Bár ha nem elég álmos akkor jön a műsor a felállással.
Nálunk általában nincs gond a kakival.Tegnap 3 volt,ma egyse,de holnap tuti lesz
Anyósal kapcsolatban nagyon igaz a mondás,bár az enyémmel nincs gond ezidáig.Kopp-kopp.
Huu,ennyire száraz volt a bőröd?
Az enyém is nagyon tré,és tele vagyok miteszerekkel
Tisztára mint egy kamasz
Már a felső fogacskáitok jönnek??? Aztaaa
Barba:én sem tudok kis mennyiséget főzni,mindig 2-3 napra főztem és most Balunak is mindig 2-3 adagnyi kaja sikerül
Már tele van a fagyó kész kajával
Mármint Balunak.
Nekünk 5 hótól mondták a húst,szóval aki 6 hósan kezdi a hozzátápit akkor annak 7 hósan lehet logikusan,nem?
Szabályokról nem tudok.Ahány ht táblázat annyi leírás.Én már feladtam
A megérzéseimre meg az orvosra támaszkodva csinálom
Gratula az első fogacskához
)) Nálatok is majdnem egyszerre a 2???
Nem kispályáztok
Nálunk még mindig semmi
Egyfogúak maradunk
Mindenki fodrászhoz megy?
Milyen frizut csináltatsz?
Charlott:én akkor viszem dokihoz Balut ha iratni kell fel valamit.Ilyenkor mindig le is mérik.Védőnőhöz meg a kötelező stástuszvizsgálatkor viszem.
Nadi:gratu a második fogacskához!!
Sajnálom hogy megint ilyen nehezen viselte Gréti
Szép méretei vannak Grétinek is
Tejcsivel mi újság?sikerült elapasztani?Gyulladással?Bacival?
Na sikerült utól érnem titeket
Megyek,vacsizom
Küldök gmailre egy kis cikket,ezt küldte nekem anykám,és sokat segített
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csöpplány 2010.12.22 21:01-kor.