barba, ez szomorú.
szegény apukád...
jobbulást neki!!! az esés okozhatta most ezt? vagy félreértettem?
samunak is nagyon boldog szülinapot persze!! hogy ünnepeltek így? azért tortája csak lesz?
elhiszem, hogy parázol az esések miatt, Pepe homloka csupa lila, mindig beüti...
ma meg a karján fedeztem fel 3 karcot, mintha egy macska karmolta volna meg...
észre sem vettem, hol szerezte... de már vágta be a fejét az ajtó élébe stb... ha álmos, dülöngél és mászás közben esik el...
köszi a kép dicséretet, nem tudom, mit kezdjek a hajával.
én is érzem, hogy furi, de egyrészt tök mókás feje van így, másrészt meg most álljak neki ollóval? eh... múltkor hajmosáskor fel sem ismertem, rá volt nyalva a haja a fejére...
amúgy igen, az utcsó kép a furcsa arc, mintha kérdezne vmit ezzel, akkor szokta csinálni, ha vmit nem ért... asszem...
hány foga is van már samunak?
furi ez az anyásság, én ezt még sosem vettem észre. általában az van, hogy ha én ott vagyok, nyűgösebb...
de tényleg. elvolt pl anyuval otthon, játszottak, én bementem és rámmászott meg nyűglődött...
ezt rendszeresen eljátszotta.
csigaby, engem is izgat a sztorid...
milyen konferencia volt? tök izgi, hogy bevállalta az egész napot a férjed.
milyen volt "távol"?
amúgy én pár órára hagytam eddig max itt őket, de mire hazaértem, mindig tök kupi volt... szóval a konyha úszott, játékok mindenhol... elvannak, de egy napig takarítok utánuk.
orsi, mi lesz az úttal??? én azt akartam javasolni, mi van, ha csak elisat viszitek el és 3asban mentek a szopi miatt... persze kettesben nagyobb móka, de ha még akarsz szoptatni...
én amúgy fb-n sem vagyok mostanság, állásokat nézegetek, a férjem cégénél nyílt egy jó kis hely, kb 5% az esélyem, hogy felvesznek, de azért készülök rendesen, formázom a cv-met, készülök az interjúra... nem álompozíció számomra (de egész jó), viszont álomcég.
húúú, bele sem gondolok, mi lenne, ha bejutnék...
ja, szeptember 8-22ig leszünk otthon Petivel, ketten megyünk. nyárra még nem vettem jegyet, mert hátha akcióznak még...
charlott, ez a hiszti még csak fokozódik?
ma majdnem felpofoztam szegény gyereket, komolyan, megszerezte a szemüvegem vhogy és nem akarta visszaadni, csak hajlítgatta össze-vissza. keret nélküli kb, csak az üveg van és olyan pózba csavarta, hogy csodálom, hogy nem tört el. próbáltam elvenni tőle, de csak szorította, szorította és még jobban nyomorgatta, már tök kétségbeestem, hogy itt fogja eltörni, tök drága volt, én meg nem tudom elszedni tőle, mert akkor csak még jobban összeszorítja... már kiabáltam vele, mindent odahordtam, de semmi...
aztán egyszer csak odanyújtotta.
marha jó.
gratula az első lépésekhez! innen kb két hét és normálisan jár Krisz is...
furi, hogy írjátok, hogy mellettetek alszik a gyerkőc. Peti erre képtelen. hiába hulla, ha lefekszem mellé, rámmászik, ráül a fejemre (!), mint egy sajtkukac mocorog. sosem aludt el mellettem. pedig olyan jó lett volna...
maci, milyen volt a szülinap?
mindjárt nézem az elisa videókat
jó éjt