Tabati, persze én is a pénzre gondoltam. Mindegy "minek nevezed": tégla, festék, bútor, stb. A lényeg, hogy mindenetek megvan, kivéve a saját otthon...hiába kaptok egy 28. csörgőt, az nem visz közelebb. A lóvé igen!
Mondjuk nekünk szerencsés családunk van, meg tudtuk mondani az esküvőnkön is.
Illetve egy külön kis papíron ez volt a meghívóban:
"Ajándékon ne törd fejed, háztartásunk komplett, perselyünk viszont üres"
A 60 vendégből összesen 1 hozott ajándékot (egy lasagne sütő tálat, de azt is csak azért, hogy a borítéknak legyen helye!
Zsu, vasat?!
Én tuti nem adnám be, pláne vérvétel nélkül.
PL. ugye a kismamák általában vérszegények, és rutinszerűen adják a dokik a vasat. Én is kaptam, de - talán emlékeztek rá - a wc üggyel meggyűlt a bajom.
A köv. laboron kiderült, hogy a vérképem tökéletes, nem kell vas. Szedtem homeos bogyót (ezt nektek is ajánlom Zalán esetében is) és megoldódott a gondom.
Szóval én labor nélkül tuti nem adnám Áronnak, pláne nem, ha kaki gondok vannak.
Hozzátápláláson nem gondolkodtál? Ha kevés a tejci, és a kakival is gond van, egy kis barack tízórai megoldaná, nem?
Amadea, tanga...
Én még gondolni sem merek rá...ott sorakoznak a fiókban (várván a szebb/vékonyabb napokat)
Az enyém sajnos nagyon keloidos. Dudoros és még mindig tök piros. Pedig állítólag szépen vágtak/varrtak, csak ilyen a bőröm. (pedig még homeos cuccot is szedtem a keloidképződés megakadályozására...
Nincs valami tipped, mit lehet ezzel csinálni? Lesz ez valaha szebb?
Képzeljétek: felhívtam ma a UPC-t. Minden évben megteszem, ha lejár a hűségidő, mert egy csomópénzt lehet spórolni.
Eddig a net+telefon+tv havi 12000 Ft volt. Most kiderült, hogy a ház, ahol lakunk jogosult valami társasházi kedvezményre, mert a lakók több mint 50%-a upc előfizető.
A lényeg, hogy jobb lesz a TV (digitális, olyan megállítható, felvehetős tuti) a net, tv marad, és mindezért havi 7000 Ft kell fizetni! Úgy örültem, mint majom a farkának!
Ezt az összeget, mondjuk rá is költöttük azonnal az áramra, mert mióta Áron van, és itthon vagyok, elég jelentősen megnőtt a fogyasztásunk...dehát ez van.
Szóval jövő héttől állítgathatom az élő adás!
A reklámot vajon el lehet majd tekerni? (gondolom nem!)