Kkia, csizma.......nekem is ugyanaz a gondom, alig tudom felhúzni a zipzárt a vádlimon
.....pedig imádom a magassarkút, van 2 szép példányom, de kellett vennem egy lapossarkút kocsitologatáshoz, meg mivel kézben viszem le a torpét a harmadikról (nincs lift), nem szeretném, ha a magassarkúban elesnék vele
Bogianya, koszi a tornatippeket, muszály lesz elkezdenem, az unnepek alatt még feljott rám 1,5 kg, úgyhogy lassan 10
kg súlyfelesleg lesz rajtam a versenysúlyomhoz képest!
Nem tagadom, étvágyam az van rendesen, de szerintem kozrejátszik az is, hogy a terhesség elott dohányoztam és akkor letettem a cigit egyik napról a másikra....nem is hiányzott....de amióta megszultem, újra egyre gyakrabban gondolok rá
, pedig NEM AKAROK visszaszokni, ha már eddig eljutottam........éppen 1 éve lesz pár nap múlva, hogy nem gyújtottam rá!
De így meg csipegetek, nassolok állandóan
Puki: hát a mi hercegnonk akkorákat rotyogtat,mint az ágyú
(BabyCalm áldásos hatása) és oollyan budiket
, hogy még egy felnott férfi is megirigyelhetné
Elso hónapban, amíg csak anyatejet kapott, nem volt szaga, sem a kakinak, sem a pukinak, de azóta, hogy kombinálva eszik, mindketto enyhén szólva szagos lett!
Vettem tegnap gorogszénamagot....csak nem tudom hogyan kell elkészíteni
Tegnap este egy órán keresztul kerestem a hsz-ek kozott, mert tudom, hogy már egyszer leírta valaki, hogy hogyan kell, de nem találtam meg
Légyszi, ha nem gond, leírná valaki még1x? nagyon szépen koszonom!
Eszti, akkor nálatok tényleg elkezdodott a fogzás?! Remélhetoleg segít a chamomila és próbáljátok ki a borostyánnyakláncot is! Sophia nagyon édes és ugyes babóka!
Ozike, eleinte nem volt gond az orrporszívózással, nem sírt, kicsit forgatta a fejét, de ennyi.....mostanában meg teljes erobol tiltakozik, rugdos, kiveri a kezembol a cuccot, a fejét meg úgy kitekeri, hogy egyedul nem sok sikerrel tudom kitisztítani az orrát.....pedig minden reggel sajnos ezzel kell kezdenunk, mert szurcsog már vagy 2-3 hete! Persze már a sírás is elojon azóta.....hát nemtom mi lesz így
, a rossz élmény szerintem már megvan