Mindenkinek koszonom a kedves fogadtatast, annyira kedvesek vagytok!
Ginuska, sehol sem olvastam felso hatart a gorogszenaval kapcsolatban, egy helyen irtak meg mennyiseget, ott egy evokanallal irtak, de hogy ez most egy napi adag-e, azt nem tudom. En biztos nem fogok ennel tobbet megenni naponta, mert amellett, hogy jo tejszaporito, van meg mas hatasa is, pl afrodiziakum, es noveli a melleket...Kicsit el is gondolkoztam, hogy szedjem-e, de szinte minden odalon emlitettek, hogy kismamak ihatjak. (Szoptatosok, terhesek nem.)
Hat Karamalz nekunk sincs itthon mindig, mert gyorsan fogy.
Vannak mas tejszaporitok is, amiket asszem meg nem irtatok, pl a tesztafelek, zabkorpa, banan, ananasz. Nagyon finom a gyorinek a zabfalat nevu keksze, esetleg azt is probald ki, hatha segit.
Bogi, koszi a valaszt, akkor megszoptatom, amikor engedi, es nem vacakolok a fejovel. Foleg nem ejszaka. Altalaban akkor van csak gond, nappal gyakran szopik.
Meg az erdekelne, hogy ha egy baba atalussza az ejszakat, akkor tenyleg veszi a lapot az agyam, es igy ejjel kevesebb tej fog termelodni? Csak mert az elso fiam mar 6 hetesen ataludta, en meg vartam, hogy beall a kereslet-kinalat, de sajnos nem igy lett, nagyon sokat kinlodtam, vegul akkor a fejes mellett dontottem. Most azert az ejszaka atalvasa nem fenyeget.
Kkia, koszi az elismerest, bar nem hiszem, hogy megerdemlem.
A kozepsovel marha nagy szerencsenk van, aldott jo termeszetu, a nagy meg oviban van. Szerintem nehezebb 1 gyerek mellett tanulni, mint 3-mal itthon lenni. Amugy nekem is van egy Kristofom.
Tunder, biztos irjak meg egy paran, de en is csak azt tudom mondani, hogy a suly miatt ne parazz. Tudom nehez, en is atestem ezen. (2x is) Nalunk az volt vicces, hogy a dokino engem nyugtatgatott, amikor idegesen alltam a merleg felett, hogy nem hizik a gyerek rendesen. Szerinte ez alkati dolog is, es valszeg igaza van.
Eszti, a dm-es pelusban szerintem csak az a rossz, hogy hajtogatni kell a ragasztocsikjat, amugy nem rossz. A tobbi pelusrol ugyanazt gondolom, mint Te, nekunk is a huggies valt be, es itt sem lehet mindig kapni.
Zsrit, gyonyoru a kislanyod! Fejfajasra semmi sem hasznal?
Nita, sajnalom, hogy ilyen szemetek a ferjed munkahelyen! Tenyleg nincs valami idokorlat, hogy mennyit vezethet egy nap?
Till, lattam, hogy a Te kislanyod is 12-ei.
Orulok, hogy alakul a tejugy, nagyon szoritottam Neked!
Megprobalok vonalzokat gyartani, es kuldok kepet, aztan lelovom magam mara!
Agi