Ági, Jovana, Rita, köszönjük
Ez a sapi csak hajmosás után van rajta, bár a nagy lobonc miatt mi már nagylányosan hajat szárítunk (szigorúan jó messziről), de utána mindig ráadom, nehogy megfázzon nekem.
Hú
Rita, már megint vizsgázol?! Te szegény! Mennyi van még? Szinte minden hétvégére jut egy...nem irigyellek...illetve igen, mert én erre tuti nem lennék képes!
Ja és akartam már korábban írni, csak mindig kiment a fejemből, hogy azért Nektek, akik tápszereztek, sokkal, de sokkal nehezebb, mint nekünk, akik szoptatunk. Pl. ha Sophia két kajcsi között nyűgös, vagy nem tud elaludni, simán megnyugtatom/elaltatom cicivel. Ha csuklik, azzal mulasztom el stb. na ez csak úgy eszembe jutott...
Tilli, ügyi vagy! Én egyszer mentem ki busszal Roli munkahelyéig, de totál para voltam egész úton
úgyhogy minden elismerésem!!!
Jovana, (meg persze
Mindenki, Rolin meg szüleimen kívül úgyis csak Veletek beszélem meg) a sztori a következő: ugye Roli szülei nem jöttek Karácsonykor, mondván, hogy a h1n1 miatt félnek (nem voltak hajlandók beoltatni magukat
), hogy megfertőzik Sophiát. Erre elsején bejelentették, hogy másnap jönnek, aminek k****ra örültünk, gondolhatjátok, már épp lezajlottak a látogatások, élveztük, hogy hármasban vagyunk, pihentünk, az ünnepi maradékokon éltünk, a francnak nem volt kedve főzni, puccba vágni a lakást...na mindegy, próbáltunk jó pofát vágni hozzá. Aztán jöttek (anyós, após, sógor -full betegen
- és a barátnője). Anyósom, mint egy idióta egyfolytában süvöltő hangon beszélt a gyerekhez, mintha szegény süket lenne, apósom fapofával ült egész végig a kanapén, nem lehetett velük beszélgetni stb. a fiatalok meg rihegtek-röhögtek, szóval idegesítő volt az egész, de Roli miatt elviseltem. Mielőtt mentek volna, kitalálták, hogy ilyen fotót akarnak Sophiával, meg olyan fotót, az nem érdekelte őket, hogy a gyerek már full ki volt borulva
meglettek a fotók, mindenki boldog volt, főleg mi, hogy végre elhúznak.
Erre tegnap nézem az iWIWen, apósom rakott fel képeket, de CSAK olyat, amin vele, anyósommal meg a sógoromékkal van a MI GYEREKÜNK, pedig nem egy olyan képük is van, amin velem/Rolanddal van.
Bazira felhúztam magam, mert amikor itt voltak, nevetgélve mesélték, hogy apósom unokatestvére kérdezte, hogy miért nem mondták meg, hogy a Csabikának (sógorom) gyereke van (mert az ő iWIWjén is vannak már régebb óta képek Sophiáról)
és hát én nem találtam annyira viccesnek, hogy a 9 hónap terhességem + a 2 hónap, mióta megszületett Sophia nem tudatták a rokonaikkal, hogy Rolandnak kisbabája lesz
és most felrakosgatták a képeket, amiken véletlenül sem vagyunk rajta...szerintetek?!
Annyira bántott ez a dolog (több más mellett), hogy reggel első dolgaim között volt, hogy írjak nekik. Aztán ahogy elkezdtem, jött minden. Úgyhogy tényleg elég durvára sikerült, de szarok rá! Én próbáltam mindig mindegyikkel kedves lenni, mindenkinek a kedvére tenni, de befejeztem. A Karácsonyt is egy SMS-sel intézték el, én beszéltem rá Rolandot, hogy hívja már fel őket Szenteste mégis, pedig baromira nem akarta, mert nagyon rosszul esett Neki, hogy csak egy SMS...amúgy sem szokták hívni a fiukat, ha Roli nem hívja őket, akkor nem beszélnek meg ilyenek...úgyhogy jól kiírtam magamból mindent.
Utána felhívtam Rolit, mondtam Neki, hogy mi van meg hogy ha felhívják, akkor mondja azt, hogy nem tudott róla, hogy írtam, nehogy még Őt csesztessék miattam. Erre Ő: "ne viccelj már, gondolod, hogy szarban hagylak egy ilyen helyzetben? Különben is, nekem is ugyanez a véleményem, csak én még nem mondtam el nekik."
Szóval ez van.