Sziasztok!
Hú, rengeteget termeltetek, két nap nem voltam és már alig győztem elolvasni, amit írtatok, de ez nagyon jó!!!
Üdv az újonnan csatlakozóknak!
Annyi mindenről volt szó, megpróbálok azért reagálgatni.
Én választottam orvost magamnak, ezt tavaly határoztam el, amikor méhen kívül műtött a jelenlegi dokim. Nagyon rendes volt velem, mindent részletesen elmondott, hogy mi fog velem történni, aztán pedig hogyan fogok felépülni. Akkor már nem volt kérdés számomra, hogy ő lesz az, akihez a babával járni szeretnék. Hozzáteszem, hogy itt Dunaújvárosban az egyetlen doki, aki szimpatikus. Fiatal, 30-40 év körüli. Amikor anno bent voltam a kórházban, páran leszólták, hogy miért ilyen fiatal dokit választok, igazából megérzés volt, hogy ő lesz a megfelelő, és bejött.
Az Elevitet szedem én is, úgy hallottam, hogy a magzatvédő vitamint az első három hónapban a legfontosabb szedni, utána abbahagyom, mert eléggé hízásra hajlamos vagyok és ez is dob a kilókon.
Tand,
tavaly vettem egy 100 db-os Elevitet és az 6000 Ft körül volt.
Apás szülés: teljes mértékben a páromra bízom, hogy bent lesz-e, ezt meg is mondtam neki. Most úgy van, hogy bejön velem, szeretne végig ott lenni, de tudom, hogy nem bírja a vért. Mondtam neki, hogy nem érte akarok ott bent aggódni, úgyhogy jól gondolja meg, hogy komolyan gondolja-e a bentlétet, nekem ott végig támaszra lesz szükségem.
Klarissza,
nagy gratula az UH-hoz, szerintem hamarosan látni fogod a bébit is!
Nálunk úgy van, hogy a szívhangos UH után mehetünk a védőnőhöz, és ő kb. 1 hétre rá küld el vérvételre, vizeletvizsgálatra és EKG-re. Én most hétfőn megyek ezekre. Jó, hogy nálatok a 10. héten is lesz UH, nálunk legközelebb csak a 12. héten.
Panni,
én is úgy vagyok a szex témával, mint Klarissza, merünk, csak én egyre ritkábban kívánom. Kértem a párom, hogy az első három hónapban ezt nézze el nekem.
Pussz