Sziasztok, Üdv mindenkinek,
Szeretnék csatlakozni! Ma reggel csináltam egy HCG tesztet és pozitív lett. Az az igazság, hogy nagyon furcsálltam volna, ha nem vagyok terhes, mert már az első lehetséges fogantatás másnapjától érzek bizonyos tüneteket: hasfájás, szurkálás, görcs, aztán mellfeszülés, ami korábban szerencsére sosem volt. Persze tudom, hogy sokan azt állítják, hogy nincsenek ilyen korai tünetek, de én mégis éreztem a változást...
Ez volt az első hónap, amikor ráálltunk a "babagyártásra" és olvasgatva a különböző fórumokat, nagyon szerencsésnek érzem magam... de a legszerencsésebb akkor leszek, ha meg is marad.
Boruska,
Tényleg nagyon sok itt a többgyermekes, de én csatlakoznék hozzád, mint az első babát váró!
Mindenesetre szerintem az csak jó, hogy van itt több nálunk jóval tapasztaltabb, akik majd választ adhatnak az elsőre hülyén hangzó kérdéseinkre.
Nekem még a családban sincs kisgyerek, merthogy én is egyke vagyok és barátom is.
Így eléggé kezdő vagyok a témában, de nagyon sokat olvasgatok a neten... próbálom kiokosítani magam.
Judit,
Remélem, hogy csak a doki túlozza el ezt a dolgot és minden rendben van! Szorítok!
Azoknak, akik rosszul vannak: sok erőt kívánok! A legnagyobb félelmem a hányás. Remélem nem tapasztalom meg, amin Ti most átmentek!
Ha már itt vagyok, kérdeznék is rögtön: Mit javasoltok, mikor jelentkezzek be egy olyan dokihoz, aki még sosem látott, ha a menzeszem csak holnapra esedékes? Várjak még vele, mert még korai VAGY minél előbb menjek, hogy megmondja, minden ok, ESETLEG jelentkezzek be mielőbb, mert úgyis későbbre kapok időpontot?