Sziasztok Lányok!
Üdv az újaknak és gratulálok mindenkinek a pozitív tesztekhez, uh eredményekhez!
Ági
A mostani helyzet biztosan idegörlő, de a legfontosabb tényleg az, hogy pihenj és relaxálj, amennyit csak tudsz. Talán közhelynek tűnik, a pozitív hozzáállás sokat segíthet, próbálj meg arra koncentrálni, hogy a kíméletes életmódnak köszönhetően felszívódik majd a hematoma. És biztosan nem Te vagy a hibás, amiket elmondtál (cipekedés, utazás, sport) természetes dolgok, nem tettél semmi rosszat.
Beus
Biztosan erős és egészséges lesz az a kisbaba!
Zsüci
Kitartást a költözéshez, azért ne erőltesd meg magad, legyél Te a projektmenedzser
Én már korábban írtam, hogy a 8. heti uh után mondtuk meg a lányomnak a tesó hírét. A doki mindent rendben talált, szívhang erős volt, én meg nem bírtam tovább várni
Mondjuk Luca már elmúlt 6 éves, úgyhogy megértette, miről van szó. Nagyon boldog volt!
Én kicsit eltűntem az ünnepi készülődés alatt, de sok volt a teendő és a munkahelyen is megkezdődött az év végi pörgés, de tegnap olyan jó volt itthon pihenni, játszani, összebújni, sütizni
Kedden voltam a védőnőnél és végre megvan a KISKÖNYVEM
Sajnos nem olyan szép színes, mint anno, de akkor is nagy öröm volt kézbe venni.
Most kezdődik majd a vizsgálatok sorozata, jövő héten házi orvos, vérvétel, aztán január 11-én már genetikai ultrahang!!! El sem hiszem, úgy repül az idő...
Mivel eddig még nem volt alkalmam, ezért most kívánok mindenkinek nagyon boldog, békés, nyugodt ünnepeket, jó pihenést!
Üdv,
Brigi