Sziasztok!
En is regisztraltam es mar jelentkeztem is. Egyebkent azt azert elfelejtettuk, hogy mi van, ha valakinek az itteni neve az anyatanyan mar esetleg foglalt es ezert nem tud azzal a nevvel regisztralni?
Tundi:
NAGYON BOLDOG SZULETESNAPOT!!!
Piroska: Nagyon halvany meg az masodik csik, de remelem, hogy par nap mulva mar jobban fog latszani!
Egyebkent nem tudom mi van ebben a honapban, mert nekem eddig januar ota mindig pont 28 napos volt a ciklusom (mondjuk terhesseg elott is 27-28 volt kb), de most 24 nap utan jott meg megint. Mondjuk en remelem, hogy nalunk nem jon most meg a teso. (Bar David azt mondta, hogy valahogy megoldanank a helyzetet, ha jonne a teso, de en tenyleg szeretnek meg dolgozni elotte.)
Anettoo: Mehetnenk Angliaba, de David sem akar most meg visszamenni, meg oszinten szolva nekem se lenne kedvem. Itt rengeteg a csaladi segitseg, ott meg szerintem semmi se lenne, ha csak abbol indulok ki, hogy David tobb mint ket eve koltozott el Angliabol es azota mindig o telefonal haza, es o megy latogatoba is... Meg ha arra gondolok, hogy pl Zarus szuletesekor sem kaptunk semmit, meg egy gratulalo lapot sem. Na, de mindegy.
Az mindenesetre teny, hogy ott akar az allam jovoltabol is kaphatnank lakast vagy hazat ahol nagyon minimalis bert kene fizetni.
A februart pedig azert szeretnem, mert akkor nem kene a forro nyarban nagy pocakosnak lenni es talan nem vizesedne annyira a labam mint Zarussal, plusz akkor pont ket es fel vagy harom es fel ev lenne koztuk nehany nap hijan.
Udv,