Na ide értem végre én is.
Anna szívből gratulálok, és akkor tessék mesélni, h mennyi idős vagy és mindent tudni akarunk., MINDENT!!!!! Amúgy van telefon is a világon....
Amúgy az Fb Én vetettem fel az ötletet mert napok óta nem működik az AT. És mivel nincs nekem mindenki ott bejelölve ismerősnek így reménykedem, hogy visszatalál ide mindenki. Amúgy én nekem is ide húz a szívem.
Nikó miért kell 1,5 hónapot várni? Nagyon ügyes volt Gréti akkor a vérvételen.
Hbori ne keseredj el lehet, h már jövőhéten mindent magától fog csinálni. Nálunk azóta mennek ezek a dolgok, hogy kisasztalnál, illetve kisszéknél eszünk mind a ketten
Na és akkor magunkról, mert én is eltüntem kicsit, az ok befordultam a bölikezdéstől, és igyekszem minden pillanatomat Zorával tölteni. Ezen felül volzunk Balcsin, illetve többször is a Velencei tónál.
Röviden annyi, hogy Zora szó szerint tündérlány mostanában és jó fej nagyon, így a szívem szakad meg, hogy a mindennapokban nem lehet részem ha megy bölibe.
Folyamatosan szeretget, és ezt mondja is, anya simi, anyát megölelem, anyát imádom, anyát szeretem....én meg olvadok...
Nagyon ritka a hiszti, az is inkább a fáradságtól kiváltott nyüszizés inkább. Minden napra szerevezek programokat-jövünk megyünk. Mindent megtudok már vele beszélni és tökre hallgat rám.
Ha nyügösebb beszoktam küldeni a szobájába elgondolkodni, aztán kijön mondja jó leszek, elgondolkodtam
, és tényleg jó utánna
Most annyit mondtam, hogy megyünk bölibe, hogy ma már mondta h menni akar..., mindig mesélek neki, hogy miket fognak ott csinálni és milyen szuperjó lesz Ő meg mondja, hogy anya mesélj még.
Zora egyedül eszik, iszik, és 1-1,5 hete mondta h anya nem kell pelus bugyi kell. Azóta baleset sem történt, még este sem. Kaki szorult be kicsit, mert ha a bilibe belepotyant egy darab az örömtől leblokkolt és hát menni kellett kiiönteni lehúzni
a WCét, de mára talán rendeződött a mennyiség és állag is.
Hát nagyon röviden ennyi rólunk.
Kandi Bebe írtócuki fürtös hercegfiú
. Szopisztok még? Hogy vagytok? Te is tökre eltüntél
. Adhatnál nekem valami jó tanácsot mint pedagógus, hogy vészeljem át könyedén ezt a bölikezdést.
Sissi veletek mizu? Te maradsz még otthon?
Dbea mostmár kimerészkedtek a lakásból, hogy nincs olyan meleg? Próbáld ki Marcinál Te is ezt a gondolkodást hátha nálatok is beválik hisztikre, nekem is bejött alvásnál a regélés
.
Amúgy szerintem Marci azért viselkedik így, mert nemtudja lekötni magát, vagyis Tesem Őt, merthát Nóri miatt nem tudsz 100%ban vele foglalkozni. Lehet keresgélni kéne neki valami napköziszerűt 1-2 napra? És most hova költöztök helyileg?