Sziasztok!
Tündi! Nagyon csinos vagy! És az ebéded is jól néz ki, esetleg recept? Uh-sok nem lehettek vmi kedvesek!
De a lényeg, hogy azért láttad kisöcsit!
Milyen nyelvet fogsz tanulni?
Rózi kiütéseit sajnálom!
Múljon el hamar! Én is ezen gondolkodtam, hogyan lehet megoldani a pihenést egy örökmozgó 2 éves mellett...
Igaz, próbálom minimálisan emelni (etetőszék, kád, tricikli), de vele ilyen szempontból már könnyebb, mert önállóbb, nagyágyban alszik, oda fel/lemászik, lépcsőn le/feljön, motorozik, sétál, egyedül csúszdázik a játszótéren.
Bolt: itt Veszprémben csak C&A, New Yorker, Takko, Vögele van, decemberre lesz kész a H&M, ott szeretem a gyerekruhákat, de felnőttben még semmit nem találtam, szóval nem nagy a választék. Régen volt Jeans Club, ott rengeteget vásároltunk, nagyon szerettük. Mi még a Tesco-ban vettünk babaruhákat (body, rugi, néha póló, melegítő, mellény), ott is ki lehet fogni jókat.
Keményedések Nekem ilyenkor olyan lesz a hasam, mint egy kő/beton, esetleg fáj/görcsöl is, rosszul esik ülni, állni. Igen, normális, ha keményedik, így készül, edz a méh a későbbi nagy megmérettetésre, de az már nem jó tényleg, ha gyakran és sokáig tart. Én most kicsit betojtam, hogy a 22. héttől már 3100 a méhszájam, azért Bencénél mégis csak 9 héttel később kezdődött ez...
Próbálok pihenni, magnéziumot is szedem, és győzködöm Dávidot, hogy dec. 1-ig minimum tessék a pocakban maradni, ott most a legjobb neki!!! Egyébként Bencénél anno azért lettem szigorú fekvésre ítélve, mert így lehet segíteni, hogy ne nyíljon tovább a méhszáj, ha folyton fekszel, max. 1 órát kelsz fel, mert üléskor, álláskor a gravitáció hatására tovább nyílhat.
Igaz, akkor a méhszájam fel is volt puhulva, most csak annyit mondott a dokim, hogy menjen a magnézium és azért pihenjek is, jobb a békesség alapon. Legközelebb szept. 17-én megyek, remélem marad így a helyzet!
Kuglofka! Milyen ügyes Bence!!! Na, a lányok örülhetnek majd ilyen házias pasinak!
Dávid is ezerrel mozog ma, a lábait véltem felfedezni 1-2 helyen, ha megcsikizem, még inkább rugdos, olyan édes, én már vártam ezt! Bence meg fújja a pocimat, mondtam neki, egyszer majd jól meglepődsz, ha a tesó pofin rúg!
Lányok! Valahol tudtok vmi jó alkalmi kismamarucit? Még nem találtam, és lassan itt van sógornőmék lagzija... (okt. 6.) Bboom oldalán néztem egy tök jó ruhát, szuper áron, de már csak fehér színben van.
Mit érdemes? Inkább ruha vagy tunika legginggel esetleg felső szoknyával/nadrággal? Tanácstalan vagyok...
Pitypang! Sajnálom, hogy rosszat álmodtál!
De ne feledd, ez csak álom volt!!! Én is szoktam, főleg zuhanni, az valami iszonyat, igaz mostanában inkább csomó hülyeséget.
Én meg mindig azon gondolkodom, hogy biztosan zavaró, hogy ennyit írok, de nem tehetek róla, ilyen vagyok.
Igyekszünk Bencét felkészíteni az egészre, értse, hogy mi fog történni, így éreztetjük vele, hogy Ő is fontos nekünk, nem akarjuk kihagyni semmiből, bár nem is engedi, már előre mondja, hogy megyünk a doktorbácsihoz megnézni a tesót.
És tényleg annyira várja, szeret beszélni hozzá, simogatni a pocim, teljesen magától, a babákkal is olyan édesen törődik, hogy totál elérzékenyülök tőle, tegnap azt mondta, hogy: szeretlek tesó!
Ircsi! Örülök, hogy Chloe is így örül a tesóinak!
Erről még nem is hallottam, hogy a repülőn ággyá lehet alakítani az ülést, de tök jó! Akkor jól éreztétek Magatokat mindenhol! Sikerült már visszaállni?
Rebelen! Tomi nem is enged mást csinálni majd a ruhapakoláson kívül, max. nézhetem, de csendben, hogyan festenek, csak a bútoroknál mondhatom, mit hova.
Már lemértem mindent, mi hova fér be, megvan a terv, Bence segített, fogta a mérőszalag egyik végét.
Tegnap elővettem Bence 56-62-es ruháit, olyan picinek tűnnek most.
Átválogattam, jók lesznek, de 1-2 dolog még kell majd, ami téliesebb, de sok mindenünk van!