Sziasztok. Nekem is vannak hangulatingadozásaim. Férjem meg is jegyezte, hogy nagyon őrült a terhességem elején annak, hogy most egy jódarabig nem jön meg a mensim, mert abban a pár napban kibírhatatlan vagyok. De rá kellett jönnie, hogy az az időszak mennyei volt, mert már hónapok óta kibírhatatlan vagyok
Én a kórházi csomagokat elkezdtem összekészíteni, de még vennem kell egy csomó mindent. Nincs pelus, popsitörlő, melltartóbetét, nincs meg az intim betét. Meg ki tudja még mi minden hiányzik.
Tegnap voltam védőnőnél, nálunk most helyettesítés van. A védőnő azt mondta, hogy nagyon lent hordom a hasam és a 31 hetes korhoz képest túl nagy.
Az alvás megvisel, nem tudok pihenni egyáltalán. Fáj mindenem reggel. Menni én is úgy megyek, mint egy vénség.
A héten dolgozom utoljára és vége. Hihetetlen hogy így elszaladt az idő. Így talán otthon mindent be fogok tudni fejezni, míg megérkezik ez a kis lurkó
Egyre többet gondolok a szülésre és bár tudom milyen nehéz volt kis fiammal, várom hogy ott feküdjek a szülőágyon.