Sziasztok!
Rebelen! Hirtelen azt hittem, a korunkra gondolsz, hogy úgy vagyunk egyidősek.
Kellett 5 perc, mire rájöttem, hogy ugyanaz a terminusunk.
Kíváncsi leszek, hogy aztán egyszerre bújnak-e ki a babáink!
És mindkettőnknek kisfia lesz!
Tetszik ez az osztrák rendszer!
Izisz Én ellenzem az olyan császárt, ahol csak az anyuka kényelmi szempontjából történik meg, és az orvost is elítélem, aki ezt bevállalja.
Az egy komoly hasi műtét, és ahogy elnézegettem a császáros anyukákat, magukat is alig tudták ellátni, nemhogy még a babájukat is... Én is meg tudtam szülni természetes úton a 3600 g-os, 54 cm-es fiamat ilyen vékony testalkattal, csípővel, egy pillanatra nem merült fel bennem, hogy legyen császár, csakis akkor, ha olyan állapotba került volna valamelyikünk, hogy indokolt lett volna.
Panndi! Jobbulást Gábornak! Szegényem
, Bencével eddig hál' Istennek ilyen baleset nem történt, jó esik-kel ő is, de sebészetre még nem kellett menni. (kopp kopp)
Na, akkor Rád is gondolok holnap, te is cukrozol, én is Bencével megyek!
De haza tudunk jönni arra a 2 órára, mert 10-15 perces séta tőlünk az SZTK.
EDA Én is jobban féltem a gerincbe szuritól, mint a szüléstől, és szerettem volna átélni teljes egészében, nem is bántam meg, pedig aztán már vasárnap délután kezdődtek a rendszertelen fájások, mondjuk azok el-elmúltak, de hétfő délutántól visszajöttek, csak 3-15 perc között minden volt, és csak kedd délután született meg Bence.
Kedd reggel fél 8kor kerültem a szülőszobára, akkor 3-4 cm voltam, óránként tágultam 1 cm-t, de megálltam 7-8 centinél, akkor kaptam én is oxitocint, az segített, bár 9 centinél így sem tágultam tovább, Bence meg már kifelé tartott...
Én már ott mondtam a dokinak, hogy szülhetünk megint, sőt inkább a szülés, mint a fogorvos.
Tündi! Akkor ebben egyet értünk, mármint Rubint Réka, de Sarka Kata is kezet foghat vele...
Az a baba nem véletlenül nem jön még akkor, nem vagyok híve ennek, hogy akkor vegyék ki, amikor anyuka akarja.
Rózinak boldog névnapot!
Fotósorozatot megnézzük szívesen!
Én is megnéztem a Bencés kiskönyvem, és 38 hetesen voltam utoljára védőnőnél... Kíváncsi vagyok, most meddig kell menjek, mert más lett a költözés miatt, de én szeretem őt, nagyon kedves, rendes, lehet vele beszélgetni.
Kuglofka! 36. héttől kell elkezdeni a málnalevél teát, Bencénél így tettem, mégis 40+4-nél szültem és nem is volt gyors.
Pitypang Ezt a bedagadást szerintem is említsd a védőnőnek, a dokidnak, nem tudom, mitől lehet.
Judit! Én kisfiút szerettem volna másodikra, férjem is, Bence is, imádok fiús anyának lenni!
Persze ha kislány lenne, akkor is ugyanígy örülnénk, 3 babát szeretnénk, nekem tetszik a 2 fiú, 1 lány felállás, bár 3 fiúval is boldog lennék! Talán azért, mert mi ketten voltunk lányok a húgommal, és többet veszekedtünk, rosszabbak volt a húgom, mint 2 fiú...
Kisfiad a kiírt időpontnál előbb született és augusztus mikor? Vonalzók szuperek!
Terheléses cukor Én is holnap megyek, tegnap vettem meg a glükózt, de itt úgy van, hogy be kell vinni magaddal, és ők kikeverik, én viszek egy fél citromot is, Bencénél ezzel együtt jobb volt az íze, nem jött vissza, most meg pláne odavagyok az édesért, remélem nem lesz gond.
Genetika Hát nem tudom, nekem nem jött be... Anyum mind a kettőnket nagyon gyorsan szülte, ehhez képest én Bencét nem, bár azt mondják, a második szülés gyorsabb lesz.
De pl. ilyen a szoptatás is, a családban mindenkit leköröztem, anyum 3 hónapig szoptatott mindkettőnket, mamám 3 hétig tudott, másik mamám pár napig, én meg 2 évet, most már csak délutáni alváskor szokott Bence...
Vádligörcs Mostanában nekem is van éjjelente, szörnyű erre ébredni. Elvileg kalcium- és magnéziumhiány, lábizomzat vérellátottságának romlása az oka.
Csíkok: nekem a pocim alatt nincs, csak picit felette, alatta, meg a combomon, fenekemen.
De ez Bencénél is így volt, és szülés után fokozatosan halványultak.
Viki! Görcsöket sajnálom, lehet tényleg nem tesz már jót a sok ülés, mostanában nekem is többet van.