Sziasztok!
Én sajna hajnaltól éjszakáig egyedül vagyok, így a fejéseim alatt csak olvasni volt energiám titeket.
Pété! Én abszolút megértettelek. Nekem is hasonló problémáim voltak és nem egyszer kaptam a fejemre miatta.
Úgy éreztem, hogy mind te, mind a többiek kicsit finomabban mondhatták volna el az érzéseiket. (De ahogy Fanetta is írja, mindenki kicsit érzékenyebb mostanában.) Te derült égből villámcsapásként nagyon keserűen, vádlón felcsattantál, majd Linocs (nekem) kicsit túl ridegen, tárgyilagosan válaszolt, amit követtek páran. Megértem, hogy rosszul esett. Ha írták volna, hogy nagyon sajnálják, de hiába sakkoztak az időpontokkal, de nem találtak jobbat, akkor biztos te is máshogy reagáltál volna. Csak néhány kedves, sajnálkozó hsz kellett volna neked, ahogy Niki is írt. Neked aztán tényleg nyomós okod van, hogy nem jó az időpont! Viszont sok-sok boldogságot! Nagyon szép esküvőt kívánok! Azért el ne tűnj! Konfliktus szerintem kibeszélve, tüskék remélem, nem maradtak benned. Ja és attól, hogy nem volt vki itt a topiknyitáskor attól még lehet nagyon jó fej! Szerintem nem az újabbakkal van a baj. Hanem a Fanetta által is írt bizalmi válsággal, begubózással. És hát sokan hiányoznak... Nincs betöltve a helyük, szerepük még a topikban. Lehet, soha nem is lesz.
Szilvánusz! Te se tűnj el! Hiányoznál nagyon! Próbáljuk elfogadni egymást érzékenyen, panaszkodóan is. Ilyenkor csak pár jó szó hiányzik az embernek és máris jobb kedvre derül. Nem vagyunk egyformák szerencsére, de attól még lehetünk jó fej, fasza csajok túlérzékeny hangulatunkban is!
Fanetta! Jókat írsz! Én személy szerint jobban szeretem, ha szóf.sásod van!
Ha jövök, nekem is az van...
Én szívesenlennék ajándékfelelős.
Szerintem plédek helyett habtapikból lehetne játszósarkot csinálni. Nekünk az nagyon bejött. Meleg, puha, színes, nem gyűrődik (igaz, darabolódik
). Mi kell még? Tortafelelősnek tegyük meg Pumperkát!
Az ő tortájában (már amit kitalál) 100%-osan megbízom.
Linocs! Köszönjük a köszöntéseket! Egy év után már talán a féléves és később az éves évfordulók lesznek már csak érdekesek szerintem. Én ma nagyon mentem volna a találkozóra. Kényelmes is lett volna, mert 5 percre laknak a szüleim a Mammuttól, de nem volt benzin a kocsiban és most pénz sincs nálam.
Ezért kihagytam. Hogy sikerült? Fotók?
Melinda! Dóri nagyon hasonlít hozzád! Mondják sokan? Nálunk még mindenki azt mondja, hogy tiszta apja Luca. Majd kíváncsi leszek, ha copfos lesz a leányzó (ha megnő egyáltalán az az 1-2 milis haja
), akkor is azt mondják-e.
Lusie! De jó, hogy már be is irattad bölcsibe Petit. Én még nem tudom, mit tegyek. Lehet, a következő gyerkőccel leszek még itthon, de ha nem jön össze, akkor jó lenne vmi jó munka is, de még nem tudom, hol és mi. A régi helyre nem akarok visszamenni. És napi 8-10 órára sem szeretnék Lucától távol lenni.
Csujzi! Azért te is gyere amikor csak időd engedi. Nagyon ügyes, kitartó vagy te is a fejéssel! Mennyit fejsz még? Te miért is fejsz?
Nebula a pelenkázáskirály!
Köszi az érdeklődést, Luca már majdnem teljesen jól van. Néha kicsit köhög még. De szerintem már nagyjából gyógyultnak lehet mondani. Az étvágya is visszajött. Már 1,5 hónapja 8800g. Talán most már újra fog kicsit hízni. Most a héten vezettem be a joghurtot és a 7gabona pelyhet. Ízlik neki.
Kölyök! De jó sok programotok van!
Hiányoztál! Jó lenne, ha tudnál többször jönni. Én nem tudnék mosható pelusozni. Van, hogy 1 hétig nem mosok. Most is elromlott a gép.
Pumperka! Jók a fotók!
Kislányod egy tünemény! Én a sok babakajás üveget nem voltam hajlandó kidobálni. Inkább üveggyűjtő konténerbe fogom dobni őket. Kár, hogy nem lehet visszaváltani azokat. Jó sok új babakaja jönne ki belőlük.
Mni! Kár, hogy elmaradt a barátnőzés. Mikor pótoltok? Mit sütöttél?
Szia Mézgombi! Te is jöhetnél gyakrabban!
JuditKmét! Én a Nestlé Bebát (HA 2 Aktív) 2756-ért vettem!
Ha a doki felírja akkor is 2000 Ft. Jó kis dolgozat téma! Drukk a vizsgajegyekhez!
Levi szobatisztaságához gratula! Mondtuk, hogy nem kell bosszankodni. Sokszor egyik napról a másikra hagyják el a pelust.
Nimónak ismételten gyógyulást.
Pepike! Én nem is merek utánagondolni, hogy a 12milkós hitelünkből mennyi lett...
MZX! Jobbulást nektek!
Mezsó!
Jó nagyra nőtt ez a gyermek! Én Luca közel 9 kilóját is alig bírom. Kitartást az éjjelekhez!
Mimi! Jó, hogy újra jöttél! Kitartást a fogzáshoz Luca is mostanában többször az ágyunkban kötött ki. És Luca is mostanában napközben kb. 1X 1 órát alszik csak.
Hálózsák tényleg jó. Azt nem próbáltátok? Luca szerencsére annyira nem takarózik ki. Illetve sokszor vele csúszik a takaró.
23fok az elég meleg. Annyira nem fog megfázni. Miben alszik?
Kmanna! De jó, hogy Pankalininek már van rendes szava luca még csak a babát mondogatja, de úgy tűnik, nem tudatosan. De jó lehetett kicsit felüdülni, wellnesselni! Nekünk is jó lenne már! A táppal teljesen átérzem a helyzetedet. Én a kórházban potyogó könnyel kértem a tápot. És azóta is pótolgatok napközben, mert a 3-4dl (inkább 3
) tej azért nem elegendő amit a kórház óta tudok fejni.
Petramama! Hogy vagytok?
Panni! Tetszenek a nevelési elveid.
Sajna nálunk is itthon nagyon sokat megy háttérzajként a TV. De azért remélem, hogy pont ezért nem is fog annyira rátapadni Luca. Meg később azért, ha úgy látom, hogy Luca leragadna előtte, akkor majd változtatunk a dolgon és visszafogott, irányított tévézés lesz. És a laptop is állandóan bekapcsolva...
Modern kor gyermekei...
Pati!!!!!!!!! Szopival mi a helyzet? Táp? Stb.? Eszterxx! Meló? Andris Ubul egészsége? Mosoly! És többiek! Mi van veletek?
Na, ennyit vagyok képes most reagálni. A régebbiekre már nem tudtam írni. Bocsi, ha kihagytam pár embert. De szerencsére annyira azért nem néptelenedett el a topik!