Sziasztok!
Én is jól eltűntem egy ideje, de azért olvasni folyamatosan olvasgattam, és képben voltam , hogy mi történt - nem mindig a legnagyobb örömömre
- de sajnos írni nem volt időm, mert
- beteg voltam - most már talán meggyógyulok - ma már nem jött rám köhögőroham, bár még azért köhécselgetek
- nálam is évvégi zárás van- meg lesz is még egy darabig, bár talán a nehezén már túl vagyok
- nagyon nem tetszett ez az újabb vita, ami itt dúlt és egyik oldalon sem akartam állást foglalni, mert mindkét félnek volt valami igaza.
Hugicám nevében is köszönöm a gratulációkat a babához. Neki Dávid a második gyermeke, van már egy majdnem 3 éves kislánya. Aki nagyon örül a tesónak, simogatja, szeretgeti, de azért időnként rájön a kemény hiszti és akkor aztán kifordul önmagából vísit (és hangja az van alapban is rendesen, na ez feltubózva, gyakorlatilag elviselhetetlen), rúg, harap, vágja magát a földhöz
, majd 5 perc múlva elmúlik mintha mi sem történt volna. Szóval nem egyszerű most az életük, de sztem ezt itt többen is átélték, ahol ilyen kisebb korkülönbség van a gyerekek között. És majd rendeződni fog a dolog. Szerencsére a bébi nagyon nyugis, gyakorlatilag eszik-alszik.
Én személy szerint nagyon várom a szülinapot és időmhöz mérten szívesen segítek az előkészületekben. Én is a muffin méretű torta híve vagyok a piciknek. Bár írtam Linocsnak, hogy ettől függetlenül leheten valami "rendes", ehető tortát is csináltatni jó nagy méretben és akkor abból minden vendég kaphatna, az ünnepeltek pedig ehetnék a saját tortájukat.
Tápszer: Boróka napközben már egyáltalán nem szopizik, reggel és este kap tápszert kb 150-200 ml-t eszik meg. Kb. másfél hete álltunk át erre a napirendre. A mi doktornénink azt mondta, hogy már nem kell neki HA-t adni (ennek én örültem, mert korábban, amikor próbáltam azt egyáltalán nem ette meg), így ő most Beba 2 Aktívot és Beba2+ vaníliásat kap felváltva. Szopi már csak éjszaka van, amikor sehogy máshogy nem lehet visszaaltatni. Ebben csak az az érdekes, hogy napközben és este simán elalszik már cici nélkül is, de éjjel, amikor megébred még kiköveteli magának (és ez még sajnos mindig gyakran van). Remélem ez most csak a korral járó anyaikötődés miatt van és hamar el fogja hagyni. (legalább a hitem hadd legyen ez!!!
)
Most csak emlékezetből:
Eszterxx! Ez az Andrisos képriport nagyon ott van! Jöhetnél gyakrabban...
JuditK! Ügyes vagy! Látod, valahogyan csak túlélted és milyen jó jegyekkel!!!
Pumperka! Irigyellek, hogy szeretnek olvasni a gyerekeid. Dorka nagyon nem szeret és nem tudom, hogy miért, mert neki aztán első gyerekként nagyon, de nagyon sokat meséltem. Olvasni is nagyon nehezen tanult meg, mármint nem a betűket összeolvasni, hanem hangosan, szépen, folyamatosan olvasni.
Pepike! Akkor nem lett semmi sem az újabb vetélkedőből???
Fanetta! Gyere te is gyakrabban! Olyan jó olvasni az írásaidat!
Játszóházasok! Hogy sikerült a tali? Úgy mentünk volna mi is, de hát ez a fránya betegségem addig még nem nagyon akart javulni.
Mostantól igyekszem egy gyakrabban jönni.
Pusszantás mindenkinek!