Sziasztok!
Már tegnap neki álltam irni, délután, de Máté csak fél orát aludt sajnos.
Igy gondoltam majd este folytatom, de nem volt rá lehetöségem, mert 10 ora elött felsirt és nem volt hajlandó elaludni, csak mellettem, igy mire elaludt és én megfürödtem ,már mehettem is vissza a szobába, mert ujra felébredt. Gondolom sokan vagytok igy, ahogy olvasom. Nálunk már lassan minden napos, hogy ott alszik az ágyba, vagy éjfél után nem sokkal, vagy hajnaltol. Már azon vagyok, hogy vhogy az ágya mellé költözöm, és ott alszom, mert igy egyikönk sem tud jot aludni, csak a Máté
.És éhesnek nem éhes, csak hajnalban eszik tápszert, inni sem sokat iszik éjszaka, ugy látszik ,csak a közelségünkre vágyik, de hát két lépésre vagyunk töle, és az nem elég neki
Pumperka: Aranyosak a gyermekeid a képeken
Kolyok: Jó hogy nálatok még vannak bonusz alvások, én már a másfél orának is örülök.Jó kis programjaitok vannak
Juditkecskemét: Örülök, hoy Nimo kezd gyógyulni
Mi lehet most fogunk ujra beleesni, mert kezd hörögve aludni és köhögni, meg tüsszögni, amit néha csak magátol viccelödve csinál
. Sajnálom a vizsgádat
Nebula: Jó ötlet a zabpehely én is kiprobálom, szerinted mivel még nem evett ilyet vegyek Máténak bébi zabpelyhet, vagy adhatok neki rendes felnött pelyhet?Elöre is köszi
Fonetta: Ismerös szitu, nálunk is ez van
Pepike:
Sajnálom, hogy igy jártatok a hitellel. Szerencsére Máté is eszik föziket, meg most a túrót eszi nagy elánnal
azt keverem össze neki joghurttal. Igy vitamin ügyben szerncsére nincs gondom. Meg szerencsére husit is eszik és
Kmanna:De jó hogy mondja Panka ,hogy anya
ugye milyen jo érzés
Legalább ti akkor végig alusszátok az éjszakát
A hálozsákot, míg kicsi volt használtuk, de most rugi fölé nem hiszem, hogy eltürné, igaz van a lakásban 23 fok, igy csak reménykedem, hogy nem fázik meg.Ugy van felöltöztettve, hogy hosszu ujju body és flotir rugi, ami talán kicsit melegebb.
Luise:A dm- ben is van tápszer, ami olcso 1000 ft- ba kerül. Én kiprobáltam Máté kb egy hétig ette sajnos, mert nem izlett neki, igy mi a milupánál maradtam abbol is a gyümölcsöst eszi.Bár nem olcsó 2200- 2400 ft ba kerül.Szoval probáld ki hátha az beválik nálatok .Végül is abban is megvannak a tápanyagok.
Mezsó:Jó nagy már Blanka
Mi majd jövöhéten megyünk méretni, én is kiváncsi vagyok hizott e vmit Máté, legutobb csak 8900 gramm volt.Pedig Máté is jo sullyal született
de nem ohajt elhizni ugy látszik.
Biribon:Köszi neked is a hálozsák ötletett, de mint irtam Kmannának nem hiszem, hogy eltürné, mert ugye fürdés után ö még van hogy játszik velünk egyik szobábol a másikba mászik, igy a hálozsákban nem tudna mozogni
. Késöbb meg nem hiszem, hogy rátudnám adni mielött elalszik, mert egyik pillanatban még bohockodik, másikban meg pihen és vagy elalszik vagy sem
.Akkor ti is ugy jártatok mint mi
Van rendes bébipaplanunk, ami az egész kiságyat betölti, de abbol kimászik, mikor betakarom, ha vékonyabb pléddel takarom be akkor van hogy ö vele is csuszik ahogy fordul.Mindig azt nézem, hogy hideg - e a keze vagy sem.
Na ennyit erröl, ugyan is megint felsirt, ugy mint aki megijjedt, vagy fáj valamilye, igy elmentem aludni
Már szerda van és gondoltam talán ma betudom fejezni
ahogy elaludt ideültem, gyorsan irni.
Minden hófordulosnak boldog hoforduot
Szüli és Név Naposoknak Boldogot
; utolag
Bocsi ha nem irtam mindenkinek, majd potolom.
Most olvasom, hogy megint megy a vitázás:(
Probálom majd potolni az utolso oldalakat, de most sietek:) fözni a páromnak
Ja szerintem is a kis muffin egy szál gyertyával lenne a jo, az is jo ötletnektartom, hogymindenki vigyen ajándékot azt be a közösbe, és mindenki huz egyet, csak nehogy egy kisfiu kislánynak valo játékot huzzon
Mi is megyünk a buliba, de csak ketten Mátéval, Melinda volt olyan aranyos és elvisz minket a párjával.Az én párom igy itthon marad, de szerencsére nincs annyira elkenödve
Na most megint jo sokat irtam
Még jövök ma este remélem tudok majd irni