Sziasztok! Csepp, elvileg nem probléma, hiszen ez a második hónap, h ennyi az értékem. Ugyan a Nőgyógyász és a háziorvos is kiemelte, h mindenképpen legyen figyelve a tsh-m. Mondtam nekik, h 5 hetenként járok laborba. Az endokrinológus azt mondta, h nem kell szedjek gyógyszert, szerinte ez most teljesen jó így, hiszen minimálisan ugyan, de átestünk túlműködésbe. De az ft4-em is jó eredményt mutat. Azért én is aggódom, picit
Csepp,nekem furcsa, h egyre jobban érzem magam, mármint csak kicsit rossz a reggeli ébredés, de eszem pár szem kekszet, és utána semmi gond. Napközben is jobb már, többet bírok. Tegnap is voltunk sétálni a városban, és fel sem tűnt, h milyen sokat sétáltunk. Picuralmos, tényleg igazad volt
Már nekem is nőtt a pocakom, kaptam tesómtól egy kismamanadrágot, na abban igencsak van. Az én fejemben is megfordult valamelyik nap, h lehet, h 2 baba van bent????
De csak egy, hiszen láttuk is. Azért is furcsa, mert az előzővel egyáltalán nem nőtt a hasam, a történtek miatt, de most minden rendben van!!!!
Csütörtökön megyek az uh-ra, már izgulok és nagyon várom.
Én is dolgozom még, de már leredukáltam a munkát, az elején muszáj volt, hiszen nem is bírtam, meg állandóan fáradt, álmos voltam. Most nem akarok visszatérni a teljes munkamenethez, hiszen úgy érzem, jó így nekünk
Az itthoni munka is néha jobban, néha kevésbé megy, de szokott segíteni a nagylányom ill. a férjem. Mondjuk Ő szokott porszívózni, én meg felmosok. A mosogatást is megosszák, hiszen amíg tombolt a hányingerem, és a szagok iránti undorom, ha nem volt elmosogatva azonnal, nekem már nem ment. De a vasalás az megvár.
De jó, Picuralmos, már nemsokára a karodban tarthatod Minikét! Nagy drukk van bennünk és várjuk.