kavics meg mindeki
,
szóval nekem az van hogy magas a prolactin meg a tesztoszteron
és passz hogy mi áll a háttérben
mi családunk elég hormonzavaros,genetikára fogom
jó gyors iramot diktálsz
okr,
bár nekem is csak egy van és nincs tesó azért szokott jönni uncsitesó és az azért más de sokkal sokkal könnyebb
a 2vel,mert lefoglalják egymást.a kicsi bálványozza nagyot a nagy meg segíteni akar és pátyolgatja a kicsit
de hogy megnyugodj hogy nem veled van a baj én is el szoktam gondolkodni egy nehéz nap után hogy kell ebből még egy
???????????????és persze hogy kell,még kettő is
timocska,
igen jól számoltál és köszönöm hogy ezt írtad meg így gondolod és én is így gondolom de sokan sajnos nem így gondolják
....mindenki máskor áll készen az anyaságra és úgy gondolom hogy nekem állati nagy mázlim van/volt hogy ilyen korán kész voltam rá
pont most egy másik topicban ahova szoktam irogatni írta egy csaj hogy minnél később szül az ember lánya annál jobb anya és annál türelmesebb és annél többet foglalkozik a gyerekkel.....és olyan rosszul esett
de nem vinnyogok itt mert ti így szerettek
gyugyi,
ilyenkor úgy megörülök ha olyanokkal találkozom akik 3at akarnak
én mindig is 3at szerettem volna meg apa is és ha mondom vkinek mindeki kinevet és azt mondja várjam csak meg a másodikat mert utána tuti meggondolom magam(mérges szmájli)
úgyhogy már csak ezért sem fogom hogy ne legyen igazuk
és produkáljunk jó sok zebrát
feltegyem az én 3 évvel ezelött első pozitív tesztemet
?
gabi,
ijahhhhhhhhh,beelőztél
?ááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
úúúúútálom a konkurenciát
mindenki,
meséljetek már nekem a bromoról......persze tudom hogy nem biztos hogy kell majd szednem csak szeretném tudni mire számítsak.......mondjuk hogy legyen időm felkészíteni a fiamat hogy anya miért ölelgeti a wckagylót
és miért játszunk mostantóla füriben
más:tök jó hogy ilyen vicces banda vagyunk,rajtam néha eluralkodik a pánik és olyan jó lesz ide jönni hogy megnyugtassatok meg feldobjatok
mesi,
sikerülni fog,csak hidd is el magadnak
én most úgy állok hozzá hogy elsőre össze fog jönni és kész
és ezt mondogatom magamnak napjában 100X
hogy elhiggyem
na zavarjatok már el mert be nem áll a szám