Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni és egyben gratulálni Minden kedves jövő júniusban szülő kismaminak.
Röviden (bár lehet, hogy hosszú lesz
) a történetem:
PCOS vagyok és elég jelelentős pajzsmirigy alulműködésem van.
Tavaly szeptemberben abbahagytam a Yadine fogamzásgátlót, azóta kétszer jött meg magától, rögtön az abbahagyás után 45 napra, majd utána 90 napra, utána semmikor, csak Duphaston segítségével. 16 éves korom óta fogamzásgátlózom, mert egyébként nem volt ciklusom, soha nem jött meg.
Tavaly októbertől a pajzsmirigy miatt L-Thyroxin-t szedek, sajnos innentől kezdve már egész életemen át.
Áprilistól Meforal-t szedek a PCOS-t okozó inzulin rezisztenciára.
Mindkét petefészkem rettenetesen cisztás.
Februártól hőmérőzés, júliustól folsav, vas, C-vitamin.
Szeptemberben Duphaston segítségével mensi, 2. naptól Clostilbegyt 5 napon át, jobb oldalon 3 szép tüsző érett, Choragon tüszőrepesztő injekciót kaptam, tüszőrepedés utáni 2. naptól ismét Duphaston, amit a Meforal-lal együtt a 12. hétig kell majd szednem.
Ja, és az elmúlt két évben nagyon kemény diétával és hónapokig tartó stagnálással, de kitartóan küzdve fogytam majdnem 20 kilót és 1,5 éve futok és tornázom.
A stimulálás miatt ultrahangra jártam másnaponta, plusz ugye kaptam a tüszőrepesztő injekciót, így pontosan tudom, hogy melyik nap fogant Pötyikénk. Szeptember 25-én hajnalban, pont apukám születésnapján. A peteérést követő 9. napon már teszteltem, akkor még iszonyatos halvány csíkocskám lett, aztán onnantól mindennap lőttem egyet és erősödött a csík, csütörtökön, a pé. utáni 13. napon voltam vérvételen is, az eredmény HCG=75, úgyhogy talán el merem most már hinni, hogy baba van a pocakban, de nagyon-nagyon nem merek még örülni.
És ma vagyok 4 hetes kereken, megpróbálok vonalzót beszúrni, remélem, sikerül.
Egyébként 28 éves vagyok, egy középiskolában dolgozom, Párommal imádjuk egymást, harmonikus a kapcsolatunk.
Nagymamámmal élünk panelban, hát ez jutott, de végülis nem panaszkodom.
Húha, elnézést, nagyon hosszúra sikeredett a bemutatkozás.
Kellemes hétvégét Mindenkinek!