Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem, az elmúlt napok kicsit zsúfoltak voltak, szombaton este 8-ra értünk haza a művészeti estről, tegnap pedig jött a nagy család szülinapozni, mert Petra 11-én volt 10 éves, a párom pedig 18-án lesz 38. Úgyhogy nagy sürgés-forgás volt tegnap. Ma meg a munkahelyemen csak olvasni volt néhány percem, írni már nem tudtam.
Petra fellépése jól sikerült, jó kis műsort adtak a gyerekek. A suliban működik művészeti oktatás (dráma, tánc, majorett,stb.), ének-zene osztály, és a legjobbak mutatták meg tehetségüket. Petra énekelt, és nép táncolt, ügyes volt. Én sokat sírdogáltam, mindenen meghatódtam
Először is üdv az újaknak, szerintem nagyon szuper, hogy egyre többen vagyunk.
Lombikbaba: szülésznőt választhatsz, vagy az épp aktuális ügyeletes lesz Veled a nagy napon? Stimunál kaptam Gonapeptylt (az állította le a saját hormonműködésem) és valamilyen kísérleti stimulálót, aminek nem árulták el a nevét. Ill. nem tudni, hogy az új szert, vagy Menopurt kaptam, mert a doki is csak a sorszámot tudja. Ez egy tanulmány is volt egyben. A nagy igazságot szerintem soha nem fogjuk megtudni
Ez októberben volt, akkor sajnos csak kémiai terhesség jött létre, nagyon hamar elment a baba. Most csak Gonapeptylt kaptam és Dermestril tapaszt, azt még mindig kell használnom az Utrogestánnal együtt. Vérhígítót nem ahhoz kaptam, hanem még 2007-ben a tüdőembóliára (legalábbis azt hitték az van).
Kicsidodi: sokat gondoltam Rád pénteken
Sok-sok erőt!! Vigyázz magadra!!
Pitypang: Lilypie az alapján számítja a napokat, amilyen dátumot beírsz a szülés várható idejének. Először én is elfelejtettem azt átírni, mert azt gondoltam, elég csak az utolsó ciklus első napját megadni, de nem. Az is j, ha citromos vizet iszol. Vagy nem tudom, szereted e a csipkebogyóteát, azt hidegen is lehet inni, kicsit savanykás, és rengeteg vitamin van benne. Az oscillococcinum tényleg nagyon jó!!
Viki: jobban vagy már? Te dolgozol? Mi volt a dokinál?? Majd gyere, mesélj! A szédülés a várandósság egyik tünete, enyhülni fog később. Most óvakodj a hirtelen mozdulatoktól, és tényleg nagyon sok folyadék szükséges. A szervezetnek idő kell, míg hozzáigazodik az új helyzethez. Amúgy a mai nap én is nyűgösebb és álmosabb voltam az átlagnál, és a fejem is fájdogál. Édes, amit a babádnak szoktál mondani
. Én is szoktam neki mondani, hogy kapaszkodjon jó erősen, a többit én intézem, ő csak növögessen szépen, és maradjon velünk, mert nagyon várjuk.
Tisabelle: hogy élted túl a mai napot? Nagyon lefárasztottak a fiúk?
Ronika: de jó, hogy már érzed!! Én néha bugyborékolást érzek, de nem hiszem, hogy KisManó lenne (bár a pocakom rohamosan nő). Szerintetek mi lehet? Biztos nem a gyomrom, mert az nem bugyborékol. Apa azt mondta, biztos a gázok távoznak a piciből nagy erővel
Tündi: az álmod nagyon jó
Az első gyerekemnél én is mondtam anyunak, hogy "a videókon olyan csúnyák az újszülöttek, mi lesz ha az én kisfiam is ilyen ronda lesz??" De hála az égnek egyik gyerkőcömet sem viselte meg a születés, Petrát a szülésznő is csak kerekfejű babának hívta, mert egyáltalán nem deformálódott a nagy buksija (ma is kerek pofija van). Rózából kiindulva biztosan gyönyörű tesó növekszik a pocakban!!
Kuglofka: gyomorégésre a facsart citromlé is jó, és az émelygést is csökkenti
Nutty: sajnálom, hogy nem jók az értékeid
Én még nem voltam laborba. Nekem az ellenanyagra kell figyelni, mert A rh nagatív vagyok, apa pedig pozitív.
Rebelen: Te kint fogsz szülni Bécsben?
További szép estét Mindenkinek!