Hahó, ideértem még ebéd előtt!!!!!!!!
Beze, köszi. Nekem is csak a bajom hogy sok még neki.
Moti, meglehet szokni hogy, jóképű a nődoki. Nekem egy idő után már öreg bácsik voltak furcsák. „mit keresnek itt ezek a cukrosbácsik?”
Boszikám,
jól áll a szőke. Ügyesen megcsináltad.
Megirigyelted a gyerektől a farsangot?
Teri, szerintem te azért nem vagy még 53 éves? Mert ha az „Alma” (az a nő szomszádokből, Fehér valaki) nem tartja magát öregnek akkor te se tarts. Különben is a gyerek fiatalít.
A teázás sztory nagyon jó.
Nálunk is volt hasonló: Gergő a WC-be mosott kezet, ott is van csap, ami csöpög. Nem tudtuk mért van olyan sokáig bent. Kiderült tetszett neki ahogy jönnek a cseppek.
Panny, szép nagy házatok lehet, hogy mindegyik gyereket beszámították utólag.
Moti, anyudat nem szólták meg anno, pár éve?
Nekem még mindig nem jött meg, pedig már nagyon örülnék neki. Jó lenne túl lenni a HSG-n. Nagyon bevagyok f…va tőle.
Gergő köszönöm jól van. Sajna valamiért mostanában sokat sír. Mindenért hatalmas sírást csap. Nem az a hiszti fajta. Olyan szinten sír, hogy sírógörcsöt kap.
Tegnap délután apa ment érte, mikor hazaértem apa haja égnek állt már, Gergő meg üvöltött.
Apa nem is ült le velünk vacsizni, közölte „elment az étvágya”. Ha tudná hogy nekem minden délután ez jut.
Hogy miért mentem későn haza??? Mell uh-n voltam. És sajna találtak egy cisztát.
Ott azt mondták nem akadálya a meddőségi kezelésnek. De azért aggaszt hogy a BMC-be mit mondanak. Ez a dokinő szerint lehet ha megjön fel is szívódik. És a hónaljam alatt is vannak mirigyek, mondjuk erre rájöttem a szoptatás alatt. Dokinő is mondta nehéz lehetett onnan lefejni.