Szijasztok!
Örülök, hogy teccett a szülés-beszámolóm:-))))
Éjjel 6 órát hagyom egybe, hogy aludjon, nappal 3ésfél óránként ébresztem. Igy is néha annyira teleeszi magát, hogy fáj töle a hasa.
Moni! Igyexem válaszolni az e-mailedre. A kislányod nagyon szép baba!
Cory! szegedi Nöi Klinika. Egyébként én nem gondolom, hogy az én szülésem olyan nagyon gyors lett volna, legalábbis nekem akkor hosszúnak tünt
Viráganya! Annyit gondoltam rád, hogy mi lehet veled! Már csak tizen valahány napod van hátra? Juuujdejóóóóó! Milyen mütétröl irtál?
A Milusan szopis teát már kóstoltam, mert kaptam termékmintát, tényleg jó ize van. Egy dobozból, ami 899Ft hány liter jön ki?
Dia! Neeeem, a férjem nem Varró Zoltán:-)))))) Legalábbis nem igy mutatkozott be annak idején
meghát nem tudok róla, hogy az RTL Klubba meghivták volna
Geri! Azért rá kellett jönnöm, hogy mégsem vagyok olyan kipihent, tegnap este mikor fel kellett kelni szoptatni, elég furcsán viselkedtem, a felhalmozódott fáradtságtól:-((((kicsit mérges voltam, hogy miért nem hagynak engem aludni..
Kinga! Igazad volt :-)))))))) Pedig akkor nem akartam elhinni:-)
Pocok! Olyan fáradt volt szerencsétlen, hogy csak mosolyogni volt ereje..
Vikoca! Lehet, hogy már kettöben vagytok??? Ha ez biztat, nekem sem volt semmi jel elötte, semmi jóslófájás. Söt még akkor sem volt amikor elfolyt a magzatviz...
A szülés elötti napokban általában tényleg kevesebbet mozognak a babák, ahogy anyud mondta. Bár vannak kivételek, mert a mi kislányunk még a kitolási szak elött is vigan mocorgott...Pár nap túlhordástól nem lesz semmi baj!
Chris! Ne félj a szüléstöl, a másodiknál már rutinos leszel
Szijasztok, Lara