Szia Anita!
Rászántam magam,hogy ideüljek egy kicsit, bár nem ez a kedvenc testhelyzetem mostanában
Szóval mégsem lesz papás szülés? Ha apuci nem bírja a szaftos dolgokat, tényleg jobb ha kinn marad. Igazán kellemetlen lehet, ha vajúdás közben a párod testi és lelki épségéért is aggódni kell. Nálunk ez még mindig nem jelent gondot (párom szerint). Úgy gondolja, joga van látni élete fő művének a világrajövetelét, ha már így "megszenvedett" érte
Ám legyen... beletörődtem a dologba, végül is valóban szenved eleget, főleg miattam. Terheshiszti stb...
És igen, igazad van abban is, hogy a szeretgetés is néha terhes tud lenni. Mi egész eddigi kapcsolatunk alatt, komoly hangsúlyt fektettünk arra, hogy folyamatosan tudassuk a másikkal az érzéseinket. Tudod, sok bújás meg simogatás. Most viszont én menekülök minden ilyesmi elől, szegény meg nem érti mi a bajom.
Pedig tényleg nagyon szeretem, de most ha tehetném egy lakatlan szigetre költöznék erre a pár hétre, hogy egyedül szenvedhessem végig.
Szegény pici lányommal is elég türelmetlen vagyok, erre persze ő meg dacos lesz, úgyhogy szegény párom két hárpiával kénytelen együttélni
Én kanapé helyett a kádban szeretek a legjobban szundikálni. Néha éjszaka közepén is beülök egy kád jó meleg vízbe, ott kevésbé érzem magam bálnának, és sokat segít a derékfájásomon is. az első terhességemnél olyan fitt voltam végig, hipp-hopp elrepült az a 39 hét.Még csak nem is emlékszem rá, hogy egy kicsit is nyafogtam volna. Most meg...
A babaholmik nagy része megvan, ha most jönne, már nem esnék kétségbe, hogy nincs mibe hazavinni.
Egyébként olyan kis virgonc, főleg reggelente, és hihetetlenül kommunikatív már most. Akár apa, akár a nővérkéje beszél hozzá, azonnal veszett kalimpálásba kezd, és mindig odakucorodik a kezük vagy a fejük alá. És azt is észrevettem, hogy ha énekelek azért nem lelkesedik túlzottan. Nem értem miért:D
A hasam már teljesen lenn van, így legalább levegőt már kapok, csak a közértig is vinnem kell egy mobil Wc-t magammal.
Elvileg jövőhéten kimennénk két napra Linzbe, de lehet, hogy a dokibácsi nem fog hozzájárulni a hat órás kocsikázáshoz. Már nagyon a célegyenesben vagyunk.
Egyébként az Uzsokiban fogok szülni, már egyszer bevált és a dokim is oda tartozik.
Neked sikerült döntened kórház ügyben? Ha jól emlékszem a Szent Imrében gondolkodtál, ugye?
És te hogy állsz babacucokkal?
Na befejezem, met már nagyon zsibbadós így ülni.
Puszi