Sziasztok,
Nagyon el van laposodva ez a téma, pedig mostanában nagyon felkapták a "császár az egy műtét!" témát.
Én nagyon szívesen olvasnék még sikertörténeteket, de akár azt is ha valakinél ismét császár sikerült pedig nem azt tervezte.
Arra kérnék mindenkit, hogy legyen szíves és a kórház nevét és ha lehet az orvosét is írja le, mert így legalább tippeket adhat másnak, pl nekem
Az én kislányom is császárral született, nem sürgősségi császár volt, mert azt mondta a dokim azt már ne várjuk meg. Mekóniumos magzatvíz, fájásgyengeség, baba feje nem ékelődött be, oxitocinra a szívhangja leesett. Természetesen mindennél jobban örülök annak, hogy a kislányom egészséges és végül én is jól viseltem a műtét utáni lábadozást, de mindenképpen szeretném a következő babát természetes úton megpróbálni.
Ami leginkább zavart a császárban az érdekes módon nem is a műtét és nem is az, hogy lemaradtam a szülésélményről, hanem az, hogy pl altattak, mert az epidurált nem tudták beszúrni feltételezhetően a gericferdülésem miatt. Így nem láthattam a babámat, csak már délután amikor kihozták az őrzőbe szopizni, de én moccanni sem tudtam, segíteni meg nem segített senki, csak arra koncentráltam, hogy el ne ejtsem a babám, mert annyira kába voltam még az altatótól, hogy mindig vissza aludtam. Szegény kislányom meg csak hüppögve vette a levegőt, mint aki sokat sírt, de közben aludt, így még csak nem is láthatott. Másnap délelőtt majdnem mindenkit elengedtek már az őrzőből csak engem nem, pedig nem volt semmi gond. Ott voltam egyedül, többnyire még a nővérke sem volt bent, innentől kezdve nem tudom mi értelme volt az egésznek. Kora délután mondta a nővérke, amikor már megunta, hogy fel-alá járkálok, hogy tulajdonképen lemehetek megszoptatni a babámat.
Akkor már 24 órája megszületett a szentem és max cukros vizet adtak neki ugye.
Nem mintha az én tejemmel sokra ment volna, pedig nagyon ügyesen próbálkozott, de így is csak az 5 napra, már itthon lett tejem, addig csak pár csepp, gyakorlatilag mérhetetlen mennyiségeket evett.
Máig fáj, hogy nem lehettem a babámmal az első napon, talán tejcsi is előbb lett volna.
A dokim azt mondta, még szülhetek természetes úton, de ettől függetlenül lehet mégis másik kórházat, így másik orvost is választok, mert ha mégis császár lesz megint akkor nem akarom ismét ezt átélni.
A kórház a SOTE II volt.