Sziasztok!
Igen, Livike kapott sok ajándékot
. Persze főleg rucikat. Kell is mindig, mert nő, mint a bolondgomba
. (most 64 cm)
Andi
: Súlyproblémám nekem nagyon van
. Bár szülés után rögtön leadtam a felszedett 10 kg-t, de azóta is híztam 5-öt; meg még terhesség előtt 20-at
(ezért az orvosom piszkált is mindig). Most nem nagyon merek fogyizni a szoptatás miatt, de megfogadtam, hogy a következő terhességig leadom a plusszokat. Márcsak a cukrom miatt is - terhességi cukros voltam, és azóta se múlt el
. Hátha majd akkor elmúlik, ha lefogyok. A tornát is mindig betervezem, de valahogy sose jön össze
. Csak néha egy kb. fél órás szobabicikli, de az kevés
. Egyébként 161 cm vagyok, és most 74 kg
. Meg sajnos nagyon édesszájú
. Terhesség alatt egész jól meg tudtam állni, akkor muszáj is volt a baba miatt.
Tegnap nagyon fárasztó napom volt: Livike egész nap ordított a fogacskája miatt
. Még enni se nagyon akart. Egész délelőtt sírt, aztán elaludt nagy nehezen. Akkor jól volt egy darabig. Aztán mentünk a csípőszűrésre, ott is elkezdte.
Amúgy csípőszűrésen minden rendben volt, mondta a doki, hogy "Gratulálok!". Nem is kell többet hordani a betétes rugit
.
Pár napja állandóan hasra fordul. Nagyon élvezi, de csak egy darabig, aztán meg balhézik, mert nem tud visszafordulni
. Úgyhogy állandóan fordítgatom vissza
. A másik újdonság: tegnap este, mikor pucérkodtunk (fürdetés előtt mindig fél-egy órát pucérkodunk, nagyon élvezi
), fogta a kis lábikóját, és bevette a szájába
. Ilyet még nem csinált, olyan kis ügyes
. Bámulatos, hogy egyik napról a másikra mindig tanulnak valamit
.
Na, megyek, mert felébredt (és már megint hasra fordult
)
Timi