SZIASZTOK CSAJOK!
Bocsi, hogy nem néztem be mostanában, de teljesen rákattantam a babaszoba csevegőjére.
Igen, voltam a bababörzén, de csak beszaladtunk a párommal. Vettem Daninak egy új tréningalsót és zoknit, na meg legókat a párom. Annyi van már, de sosem tud ellenállni.
Én pl. készítőtől vettem most, de lehet kifogni jó dolgokat egymástól is, mivel ilyenkor még nem nagyon használják el a ruhákat a picik.
Ha jól tudom minden hónapban szokott lenni. De majd megkérdezem, mert a Dani csoporttársának az anyukája szervezi.
Szopizásról: Danit sajna csak 4 hónapig tudtam szoptatni. Egyrészt még tudatlan voltam, másrészt pedig szülés után visszakerültünk a kórházba, mert annyi vért vesztettem, hogy infúziót kellett kapnom és vénásan a vasat. És ezért a Danit a gyerekosztályra vették fel addig, míg engem vissza a szülészetre. Ott viszont nem szoptathattam éjjel és cumisüvegből etették, persze azt sem tudtam mit kap.
Amikor hazakerültünk, már nem nagyon akarta elfogadni a cicit, így lassan elapadt a tejem, mert ugye a fejéssel nem teljesen lehet helyettesíteni a szopást. Meg hát senki nem volt, aki ebben segíteni tudott volna. Anyukám velem volt, de hát az ő idejükben is máshogy voltak a dolgok.
Ezzel szemben most Gergővel mindent megtettem, hogy szoptathassam. Voltak napok még az elején, hogy óránként szoptattam, hogy beinduljon rendesen a tejem. Hát ez ilyen jól sikerült, hogy már lassan 18 hónapja szoptatom.
Hú, de hosszúra sikerült!
Barbi!
Üdv a csapatban. Kitartás. Mikorra vagy kiírva?
Tényleg! Lányok, remélem azért ha megérkeznek a csöpségek értesítetek minket!
Ti szoktataok a babaszobán nézelődni?
Sziasztok! Gyöngyi
)