Halihó mindenkinek!
Szazsanna! Még a többiek után annyit, h mostmár ha jól tudom a császárosokat kivéve 24 órában van kint az összes pici, a kaja az ugyanaz maradt, mint 3 éve
Ezen nem lehet változtatni
De gondolom úgyis visznek be
A vizes blokk: Van 2 "új" wc Amit akkor csinálgattak, mikor én szültem (ápr. 19-én) de már akkor sem igazán működött
A zuhanyról tényleg annyit, h most mindenki az újra hajt így a régibe könnyebb bejutni. A nővérek... Ne szólj szám nem fáj fejem, de ha a nagyokat is itt szülted ismerheted már őket. Ua. a gárda van még mindig. Tényleg öcsike v. hugica lesz? Jakab nekem is nagyon szimpi
Anita! Milán még most is sokszor 2-3 óránként szopik
Az éjjszakákra: Ha az ő ágyát húzzátok a tiétek mellé? (mmint levett ráccsal) Talán ha közel van, de mégsem "rajtad"? Vagy szigorúan visszább venni a szopikat éccakára? Ezt úgy értem h összebújni, simizni, dajkálgatni, és szopi csak végső esetben. de az is lehet a abj, h kisebb az alvásigénye, nem alszik elég mélyen és így folyamatosan nézni kell h megvan-e még anya
Vagy nem lehet, h túl párás v. túl száraz a levegő a szobában? Fázik, melege van, stb...?
A kiskorkülönbség hátrányait most igen megszenvedjük
A nagyobbik rettentően féltékeny, irígy, most ő is visszament babába
etetni kell, öltöztetni, itatni, még nem szobatiszta, tehát pelushegyek egész nap
De már ettől függetlenül néha el-el játszanak egy pár percig együtt. A kicsi imádja a nagyot, mindenben utánozni akarja. ezzel az az egy baj van, hogy mindig a rosszaságot mutatja neki elsőnek
De a tesóvállalás ideje mindig függ az első gyerkőc személyiségétől, a szülők tűrőképességének határától, anyagiak(habár ez nem a legfontosabb, de szerintem ez is fontos), lakás, segítség megoldható-e, stb....
Orsi! Nem verseny
Csak jó ha minél többen minél többször írunk
Bocsika ha vkinél vmit kihagytam
Jó hétvégét, ébredésmentes éjjszakákat minden babának és mamának!!!
Zsú