Ollá, megindult a topic!! Huhúú! Már úgy kelll visszaolvasni titeket!
Sziasztok!!
És milyen jó témák kerültek elő (készülni sose árt, ugye)
Pumpóka:
nagyon szívenütött a történeted. Nyáron én is majdnem hasonló cipőben jártam, nézegettem is az anyák, egyedül, meg hasonló topicokat, de azok már nagyon be voltak "lakva" (értitek? 15000 hozzászólás után már nagyon szűk volt a kör)
annyira jó, hogy megtaláltad a párod, csak ez számít! Szerencsére miközöttünk is rendeződtek a dolgok, és kimásztam a depresszióból (szülés és depresszió: hasonlóan szűk körű topic)
Jánosos topicban meg októberi babákban ro vagyok, rendszeresen. Sajnos az októberiek elköltöztették magukat egy másik helyre, még nem tudom utolérni őket (nem megy a freemailem)
papok között meg nagy különbség van, akihez én járok gyónni (kb 3 évente, tehát az Ő szempontjukból nem gyakorlom a hitemet
) mindent úgy fog fel, ahogy az a mai világban normális, el tudja fogadni, hogy elváltam, és gyereket szülök a páromnak, aki nem a férjem.
Ugyanakkor más atya, akihez húsvétkor párom bement, nem volt hajlandó feloldozni, mert nem vagyunk házasok.. na mindegy, nem is akartam ilyen hittek kapcs. vitához hozzászólni.
Iskola: ezeket nem ismerem, de párom katolikus gimibe járt, és anyósom szerint (akit imádok) jót tett neki a kicsit fegyelmezettebb légkör.
Klara: a vizivárosban tényleg nincs még egy fűfolt sem, nemhogy játszótér (a shell kút mögött a vitéz utcában egy minimális játszórész: örülnek a környékbelli kutyások, van hova ..ni az ebeket)
nem akartam senki kutyaást megbántani, de itt tényleg ez van (sz**r).
Tegnap még a millenárisban is "szemeteltem" kicsit, két őr állt a háromszög alakra dizájnolt fűterület közepén a fogadó előtt. Előttük két karton szemét a fű közepén. Szerintetek elszégyellték magukat, hogy a pocis kismama felszedte? (na mindegy, nem került sok fáradtságba)
Amúgy péntek a kijelölt nap, gyerkőc egyértelműen fiúnak mutatta magát, Andris a választott név. Ma voltam CTG-n,minden rendben, bár voltak összehúzódások, de mondtam az orvosnak, hogy ezeket régóta érzem. Adott időpontot szombatra, meg hétfőre. Lehet, hogy eleve túlhordásra számít? Mondjuk amiket lehet olvasni, pocak leszállás, nyákdugó, fájó fájások, még semmi sem volt
Ja és láttam a készülő szülőszobát, naaagyon szép lesz (bár én még lent fogok szülni, de majd legközelebb)
Na de hosszú lettem, bocs. sziasztok!