Szia!
Jövő hét csütörtökön megyek legközelebb dokihoz, akkor már ahhoz, amelyiknél szülni szeretnék. Sajnos az, akihez eddig jártam nem vállal szülést.
Megfogadtam ezt a másikat, aztán hogy mennyi az annyi, gondolom jövő héten ezt is kiböki.
Ha minden rendben lett volna, nem hiszem, hogy magándokihoz jártam volna. Nem azért, mert nem vagyok vele megelégedve, de sajnos a mi fizetésünk, s főleg, hogy végig táppénzen vagyok, nagyon megnehezíti a dolgot.
Hétfő kötöttünk az egyik őssejt bankkal szerződést köldökzsinórvér megörzésről, hát ez még egy nagyon húzós dolog. Érdemes körülnézni több ilyen sejtbanknál, mert vannak azért olyanok is, amelyeket viszonylag meg lehet fizetni.
Sokan az ismerősök közül elég furán reagáltak rá, hogy mi ilyenre is költünk. Hát nálunk nem lesz márkás ruci, babakocsi.....
De mindenkinek más a fontos. Remélem én is, hogy feleslegesen kötjük, nem kell majd felhasználni.
Szülés??!!!! Hm... Hát én még ugye nem tudom, mire számítsak. Igazából nem parázok még rajta, csak nem igazán tudom még elképzelni, hogyan fog onnan kibújni.
Nem hiszem, hogy szüléskor kérek érzéstelenítőt, a varráshoz vizsont szerintem igen. Aztán, majd ahogy alakul.
Elég sok rossz dolgon átestünk az utóbbi 5 évben, s nagyon régóta várunk már erre a babóra úgyhogy ez biztos erőt fog adni nekem. Aztán ki tudja, lehet, hogy császár lesz belőle. Mondjuk nekem ez a része mindegy, mindegyikről hallottam jót és rosszat is egyaránt.
Te már rutinos vagy! Jó Neked!
Harmadik gyerkőc!!! Milyen élet lehet már most is Nálatok!!! Nálunk azért ez nagyon hiányzik, s végre nem lesz üres a ház! Most még annak érzem, hiányzik belőle az élet, a gyerekhang. Pár hét és igazi család leszünk!
Van aki segít Neked vagy segíteni fog? Mert azért nem lesz egyszerű.