Szia mindenkinek kicsit eltûntem de azért vagyok!
Szóval most egy kisebbfajta regény készülõdik mert sajna Emesének eléggé komoly betegsége volt bár már úgytûnik túlvagyunk rajta. Szóval kezdõdött egy átlagos nátha,láz, hányással és három nap után szurokszéklete lett ami azt jelenti hogy a gyomrában valahol vér van. Kórház sok sok vizgálat és szenvedés után nomed egy endoszkópia után megállapították hogy nyombélfekély, reflux és némi kis vérzés a gyomrában de már minden gyógyulóban. Rengeteg antibiotikum és szenvedés után úgytûnik túlvagyunk a nehezén és a dokik szerint sosem fogjuk megtudni hogy valójában mi okozta valamilyen vírus vagy a helicobakter pylori nevezetû baci... Hát így állunk ja és ehhez még társul az is hogy Mesi piszok rossz alvó egy éjjel négyszer ötször is fennvan és menni kell hozzá... De azért jól vagyunk nagyon aranyos kismanó és imádjuk... Ja és jön a kistesó jövõ februárban,aki remélem hogy kisfiú lesz
Hát ennyi rólunk. Bármilyen taliban én is benne vagyok.
Kinga ha még aktuális a doki kérdés. Én nem jártam be az egy év alatt egyszer sem rendelésre hanem az én orvosnõm házhoz kijött és adta be az oltásokat meg vizgálta meg a lányzót 3,000Ft-ért. Szerintem megéri mert sokkal többet összeszed a rendelésen a sok beteg gyerektõl és tényleg bármikor hívtam jött az orvosom. Õ a VII. kerületben rendel egyébként és a Péterffy-be tartozunk. Ha érdekel írj.
Találkozni én is szívesen találkozom bárkivel bár ez fõleg majd õsszel lesz igazán jó amikor már otthon uncsi lesz kinnt meg elviselhetõ lesz a hõmérséklet mert bevallom õszintén én ebben a nagy melegben terhesen inkább itthon hûsölök és csak egyszer sétálok egy nap.
De azért örülök ha kimozdulhatok
)))
Hát most 'röviden' ennyi majd még jövök sziasztok!