Sziasztok!
Marcsi
Férjemnek mondtam a neveket, egyből tudta, kiről van szó! Sőt, azt mondja, nagyon jól ismeri a férjedéket, sőt az egész családot!!
Milyen kicsi a világ! Esetleg majd találkozhatunk is valamikor!
Sőt, az anyósod élettársának (ha lehet így mondani)a fia a hugommal járt!
Szóval én itt dolgoztam Szentistvánon, amolyan iroda-kukac voltam, közben levelezőn végeztem a fősulit Gyöngyösön, 2002-ben kaptam diplomát, de azóta egyfolytában gyesen vagyok, úgyhogy még a szakmámban nem is dolgoztam. A régi munkahelyre visszamehetnék, de diplomával nem szivesen csinálnám ezt tovább, úgyhogy lehet, hogy lépek!
Csak még nem tudom, merre!
Hát én is hallottam egy-két rémtörténetet az egri kórházról, több ismerősömmel megesett, de a lényeg, hogy te meg voltál elégedve, és eléggé orvosfüggő a dolog.
Macu
Emlékszem, én is mindig azon agyaltam, hogy túl egysíkú az étrendje a gyereknek, de megnyugtattak, amikor arról olvastam, hogy a babáknak még nem fontos a változatosság, hiszen hat hónapig is megfelelt nekik a csak anyatej.
Mi biztos nem bírnánk, ha mondjuk 6 hónapig csak rántott húst lehetne enni!....Brrrrrrr
Amit leírtál nem tűnik túl egyhangúnak!
Ha meg kezdi kóstolgatni a felnőttes kajákat, akkor már úgyis azt eszi majd, amit ti.
Na megyek, beindul az esti pörgés!
Ditta