Timi!
Sajnos már a 2 hetes babát is el tudod így kapatni! Ilyenkor a legkönnyebb! Én tapasztalatból tudom, de a védőnő is ezt mondta.
Nálatok lehet a meleg váltja ki ezt a sírást! De lehet hasfájós is.
Nekünk a hasmasszázs vált be. Jártam Gergővel egy tanfolyamra, ahol elsajátíthattuk a babamasszázst. Nagyon szuper. A gyerekek élvezik! Kérdezz rá a védőnődre, hoyg Csabán van e ilyen tanfolyam!
Gerinek még most is szoktam a hasát masszírozni, ha olyat eszik, ami csikarja. Megnyugszik tőle és látom, hogy segít neki.
Én a babakocsiba ringattam Gergőt, de ezt nem tanácsolom. Azt értem el vele, hogy nem volt hajlandó elaludni, csak a kocsiban és csak akkor, ha ringattam. Egy idő után ez sem volt elég. A kocsit döcögtetni is kellett. Így a szőnyegeket gyűrtük össze, hogy utánozzuk az utcai buckákat. 8 hónapig ezt csináltam. Ekkor mondtam azt, hogy elég. Nagyon nehéz volt a kiságyba való szokatás, de megérte.
Próbáld meg a figyelmét terelni. Van zenélő forgótok? Amit a kiságyra lehet szerelni? Esetleg valami, ami zenél? A legjobb a babazene cd. Ismered? Csodákra képes! Geri még mindig imádja. Megnyugtatja a babákat.
Enni nem akar, amikor nyűglődik, sír?
De én a melegre tippelek vagy hasfájásra.
A masszázst meg kellene próbálni!
Még az jutott az eszembe, hogy a picibabák nagyon érzékenyek a frontra! Most pedig van bőven! Ettől is lehet nyűgös!
Black-kat!
Barátnőm szept 17-re van kiírva!
De ő Gyulára jár.
Már meg akartam kérdezni, hogy Békéscsabán hol lehetne babakocsit meghírdetni? Vagy nem tudtok valakit, aki szeretne használt babakocsit venni?
Békésen nem tudom eladni. A babaszobán meghírdettem, lenne is rá vevő, de pestiek és nem éri meg nekik az út!
Sziasztok!
Anikó