Lara! Az-az! Nekem is pont így volt. Nyilalt a derekam, hátam. Meg a menstr. görcs is volt. Keményedett rendesen, és a poén csak az, hogy mikor beindult a szülés, akkor ugyanezeket éreztem, ezért tök sokáig azt hittem, hogy áh, ez csak jósló fájás. És a pimasz nem is sűrűsödött, és nem is fájt jobban. Csak szépen titokban kitágultam, előző napi vizsgálaton ZÁRT méhszájjal engedett haza a doki. Csak déli 12 körül kezdett el erősebben fájni, előtte csak sűrűsödött, de nem fájt jobban, és volt, hogy ki is maradt egy-egy fájás. Gondoltam, áh, ez akkor nem lehet szülés. 12 előtt, mikor már derékszögben álltam a fájáskor, akkor indultunk a kh-ba. Gondoltam, biztos 2-ujjnyi, azért sem akartam sietni, mert mivel előző nap még teljesen zárt volt...nem akartam ott fél napokkal hamarabb bent feküdni. Mielőtt megvizsgált a szülésznő, azt mondta, :-Megvizsgálom, aztán kitöltjük a papírokat....
Megvizsgált, és közölte, hogy 4 ujjnyi a méhszáj!
Azt hittem, lefordulok a szülőágyról. Én meg majdnem elbőgtem magam meglepetésemben, örömömben és félelmemben. Erre azért nem számítottam. Ne félj, a szülésznő egyből elfelejtette a papírmunkát, rohant az orvosomnak telefonálni. Én meg könyörögtem beöntésért, de már alig akartak adni. Borotva még belefért, aztán mentem a wc-be, de nyomtam, nem jött semmi, csak a beöntött víz. Rám is nyitottak, hogy jöjjek csak kifele, mert már úgy hallják, nem biztos, hogy a kakit nyomom.... és 20 perc múlva kint volt a lányom!!!
De nyugi ritka, hogy az első ilyen hamar kijön.
Vio