Folyton jóslóim vannak ,tegnap este azt hittem itt lesz az idő de tévedtem
Rettentően várom ,hogy láthassam ezt a kis csodát :$
Párom folyton azt kérdezi ,nem e félek a fájdalomtól ... Hát a fájdalomtól pont nem! Olyasmiktől inkább ,hogy nem lesz e baj ,időben beérünk e stb. De persze ez csak a kisördög duruzsolja a fülembe
A végére ugyebár nem szabad a pocakot simogatni mert stimulálja az izmokat és méhösszehúzódásokat okozhat ,apácska arra vár mikor adom meg neki az engedélyt ,hogy kicsalogassa
Kb 1 hete megszólalt : "Nem akarsz még megszülni??"
Mondom : "Mi?? Miért??"
A válasza :"Játszani akarok a kislányommal!"
Kedves ... Nem ám mert engem sajnál
Ma elmentünk ahhoz a gyerek orvoshoz aki az enyém is volt és imádtam ,elvállalta a kislányom
A doki várótermében úgycsinált apa mintha támogatná a hasam ,mondom :" Ez nem a lámpás" ,elkezd nevetni és mondja :"Kidörzsölöm a dzsinnt"
Meg már kb.fél éve ,folyton megkéri a kezem nekem meg az a válaszom ,hogy persze ,ha fél év múlva esküvő ... ( van a babona ,hogy fél évnél további jegyesség rossz meg stb. ,na csak szólok ,hogy nem babona!! Sajnos volt 2jegyességem és 6hónap után tönkre ment mind2ő kapcsolat. Az első amíg én éjszaka dolgoztam ,lement a dunapartra 5csajjal fürdeni ,idáig nem zavart a dolog csak mikor megtudtam hogy mindenki nudizott ... A többit gondolhatjátok ... A másikról kiderült ,hogy csak egy példát mondjak ,ellopta a hátam mögött a dédim több mint 150éves írógépét -ami azért családi ereklye- és onnan derült ki ,hogy olyan cigánynak adta el akit ismertünk és jóban voltunk vele -ennek köszönhetően vissza került hozzánk )
Apácska ritkán beszél a hasamhoz és ma ezen ritka alkalmak egyike volt ... Oda hajolt a pocakhoz ,2szer megpuszilta és sutoggva ,de határozottan ... "Azt akarom ,hogy az anyukád a feleségem legyen!"
Mondanom se kell az olvadozásom ... :$
Hát nálunk most ez a helyzet ... Amúgy görcseim most is folyamatosan vannak ,úgyhogy nagyon bennem van a remény ,hogy bármikor megkezdődhet életem eddigi legszebb fajdalma
:$